Akademac: “Tri, četiri… sad!”

Na prvom programu Radio-televizije Vojvodine u subotu 1. oktobra počinje nova, peta sezona studentskog serijala "Akademac". Tema prve emisije biće brucoši i studentski život.

Kako i priliči, na početku akademske godine emisija se obraća brucošima – dotičući istovremeno i one iskonske, životne postulate koji daju okvir životu jednog studenta.

Sa studentima i studentkinjama razgovarao je profesor Fakulteta dramskih umetnosti, glumac Dragan Petrović-Pele i podelio brige oko novog životnog razdoblja kao i dragocene savete.

Svi koji imaju dilemu gde da se smeste u univerzitetskim gradovima, u stanu ili domu, u novom “Akademcu” moći će da pogledaju prilog i o ovoj temi.

Emisija je na programu u 12.10 časova, a moći će da se pogleda i na odloženo na sajtu Radio-televizije Vojvodine.

Urednica i scenaristkinja – Tamara Burević, reditelj – Manuel Srbin, voditeljka – Ana Bojović.

“Akademac” je emisija Rubrike za decu i mlade RTV-a. Namenjena je prevashodno studentskoj populaciji kao i osobama kojim je stalo do ličnog razvoja. U ovoj emisiji se čuje glas mladih ljudi, njihova razmišljanja, kritički stavovi i planovi. Pitani su ali mogu i oni da pitaju. I to: rektora, dekane, ministre, privrednike, psihologe, lekare, profesore…

Izvor: RTV

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • Krušovice i SubBeerni centar otvaraju letnju baštu SubBeernog centra „Beer Garden by SubBeerni centar“. Na samom početku makiške strane Ade Ciganlije u prirodnom hladu šume i ove godine će se pored velikog izbora piva i hrane naći i bogat... Pročitajte više »»
  • Za mnoge svetske zvezde, jedno od takvih su i Lovefest i Vrnjačka Banja, festival u Evropi prema kome su mnogi bili skeptični, a onda se na prvu pesmu zaljubiliu masu, lokaciju i magična jutra u parku. Sven Vath – posle debija za pultom... Pročitajte više »»
  • U sredu 20. juna Organizacija za razvoj karijere i omladinskog preduzetništva Connecting organizuje prvi po redu Kad porastem biću… EDU Izazov na temu: “Kada ste poslednji put nešto naučili?” Činjenica je da formalni obrazovni sistem nije... Pročitajte više »»
  • ČETVRTAK 14.06. 17:00 DEADPOOL 2 akcija 117′ 350 dinara 19:00 OUŠNOVIH 8 akcija 110′ 350 dinara 21:00 SVET IZ DOBA JUTRE:UNIŠTENO KRALJEVSTO 3D akcija 128′ 450 dinara PETAK 15.06. 17:00 DEADPOOL 2 akcija 117′ 350 dinara... Pročitajte više »»
  • Bend E-Play objavio je 26. aprila 2018. godine album Sloboda, u izdanju promoterske kuće Long Play. Novom albumu prethodili su najavni singlovi i vizuelno upečatljivi spotovi Srešćemo se neki drugi put, Da budemo samo dobro i Šamarčina, od... Pročitajte više »»