Wizz Air pokreće „WIZZ izazov za mlade“, takmičenje otvoreno i za studente iz Srbije

Pokretanje međunarodnog studentskog nadmetanja za studiju slučaja “WIZZ Youth Challenge“, po prvi put objavila je kompanija Wizz Air.

-Takmičenje pruža mogućnost za buduću generaciju menadžera, kako bi stekli neophodno profesionalno iskustvo u rešavanju stvarnih poslovnih problema.- kažu u Wizz Air-u.

Glavna nagrada na takmičenju je “neograničen broj putovanja na svim linijama u okviru WIZZ-ove mreže tokom jedne godine, a nagrade za drugoplasirane i trećeplasirane ekipe su besplatne aviokarte.”

Takođe, svi prijavljeni timovi će „7. aprila dobiti studiju slučaja, kao i detaljna uputstva i prateće materijale, a svoj odgovor treba da dostave do 21. aprila. Timovi sa najboljim studijama slučaja biće izabrani od strane interne komisije WIZZ-a i pozvani da učestvuju u finalu u Budimpešti 18. maja, dok će komisiju činiti članovi Wizz Air-ovog izvršnog menadžmenta kao i stručnjaci sa strane.”

-Za takmičenje mogu da se prijave svi aktivni studenti na diplomskim i postdiplomskim (master) studijama društvenih i prirodnih nauka, sa temom iz oblasti avijacije i marketinga.- navode u Wizz Air-u.

Kompletan obrazac za prijavu dostupan je na linku  https://wizzair.com/en-gb/wizz-youth-challenge. Popunjene obrasce treba poslati najkasnije do 5. aprila na e-mail adresu wizzyouthchallenge@wizzair.com.

Više informacija o WIZZ Izazovu za mlade mogu se naći na adresi: https://wizzair.com/en-gb/wizz-youth-challenge.

Izvor: tangosix.rs

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: