Takmičenje u simulaciji suđenja

ELSA - Evropsko udruženje studenata prava i mladih pravnika, lokalna grupa Beograd u okviru projekta „Pravnici na poslu“ raspisuje KONKURS za odabir učesnika na takmičenju u simulaciji suđenja.

Vreme i mesto održavanja: 09. maj (polufinale) i 11. maj 2016. godine (finale), Pravni fakultet Univerziteta u Beogradu.

Broj učesnika: 4 tima. A možete se i pojedinačno prijaviti pa ćemo mi sastaviti tim za vas.

Kriterijumi izbora: Izbor kandidata i kandidatkinja vršiće se na osnovu podataka iz prijavnog formulara. Posebno će se uzeti u obzir posvećenost i motivisanost kandidata. Poziv je otvoren za sve studente bez posebnih uslova u vezi položenh ispita, budući da je jedan od ciljeva ELSA-e pružanje studentima neophodnih znanja i veština od samog početka studija.

Način prijave: Učesnici se prijavljuju po timovima (sami formiraju svoj tim).  Svaki tim može imati od 3 do 5 učesnika. A možete se prijaviti i pojedinačno, pa ćemo mi sastaviti tim za vas. Popunjen prijavni formular sa naznakom „SIMULACIJA SUĐENjA“, poslati na vpmcc@elsa.org.rs  do 30. 04. 2016. godine u 23:59h.

Napomena: 09. 05. 2016. održaće se oba polufinala. Pobednici polufinala sastaće se 11. 05. 2016. u finalu. Svim učesnicima će na dan polufinala biti održan kratak trening javnog nastupa, a pobednike takmičenja očekuju vredne nagrade, kao i preporuka prof. Ivana Đokića za pokazano izuzetno znanje iz krivičnog prava.

Такмичење-Пријавни-формулар

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: