Superste.net – još deset dana za prijavu inovativnih ideja iz oblasti kulture, umetnosti i obrazovanja

Mladi, čijim je inovativnim idejama za programe u oblasti kulture, umetnosti i obrazovanja potrebna podrška, mogu u narednih deset dana svoje projektne ideje prijaviti na konkurs Superste.net, koji je ove godine deseti put zaredom pokrenula Erste Banka. Pravo učešća imaju formalne i neformalne grupe i pojedinci, a za realizaciju ideja čiji je cilj unapređenje kvaliteta života lokalnih zajednica, pored mentorske podrške obezbeđen je i fond od 7,2 miliona dinara.

Najuspešniji među projektima podržanim tokom prethodnih godina uveliko ostvaruju pozitivne efekte, animirajući i inspirišući istovremeno i druge članove zajednice.

Samo tokom protekle dve godine na konkurs je pristiglo više od 350 ideja, a o njihovom kvalitetu govori i činjenica da je u onlajn glasanju za izbor najboljih učestvovalo gotovo 100.000 ljudi.

Kako bi i ove godine svi zainteresovani mladi preduzetnici i kreativci imali priliku da učestvuju u programu Superste.net, konkurs je produžen, te je projekte neophodno prijaviti do 17. maja 2017. godine.

Program donacija Superste razvijen je i realizuje se u saradnji sa Fondacijom Dokukino, Trag fondacijom i Vajb netvorksom.

Detaljnije informacije o konkursu nalaze se na portalu Superste.net.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: