Student si i imaš super ideju? Prijavi se na takmičenje za najbolju studentsku ideju!

Takmičenje za najbolju studentsku ideju namenjeno je studentima koji imaju inovativnu ideju i/ili svoj tim. Ovo takmičenje je nastalo kao rezultat ERASMUS+ IF4TM projekta, čiji je član i Univerzitet u Novom Sadu.

Novosadski univerzitet, u koordinaciji sa Univerzitetom u Kragujevcu ima još 17 partnera iz čak 6 zemalja. Zbog ovakvih internacionalnih saradnji, broj organizatora takmičenja je podugačak: Univerzitet u Novom Sadu, Kragujevcu, Beogradu, Nišu, kao i Državni univerzitet u Novom Pazaru, Univerzitet Metropolitan Beograd i Visoka tehnička škola strukovnih studija u Zrenjaninu. Suorganizatori događaja su tri poslovna inkubatora – iz Kragujevca, Beograda i Novog Sada.

KO SE SVE MOŽE PRIJAVITI?

Takmičenje je isključivo namenjeno studentima osnovnih, specijalističkih, master i doktorskih studija već spomenutih univerziteta.

ŠTA JE SVE POTREBNO DA ZNATE DA BISTE SE PRIJAVILI?

Potrebno je samo da imate ideju i entuzijazam. Što se tiče preduzetničkog znanja, univerziteti i poslovni inkubatori će organizovati najmanje tri obuke o temama koje bi svi start-apovi trebalo da znaju, poput zaštite intelektualne svojine, planiranja, finansijskog menadžmenta i slično. Ove obuke će se sprovesti u periodu od 1. aprila do 31. maja. Pored ovoga, studenti će imati i podršku mentora, odnosno, uspešnih preduzetnika i profesora.

Obuke će se održati u prostorijama Poslovnog inkubatora Novi Sad, a mentori će biti Đorđe Ćelić, direktor poslovnog inkubatora Novi Sad i Vesna Rasković Depalov, iz Kancelarije za poslovnu saradnju.

KAKO MOŽETE DA SE PRIJAVITE?

Prijava za takmičenje se vrši popunjavanjem Prijavnog formulara, koja se kasnije šalje na imejl takmicenje@uns.ac.rs. Detaljnije o tome kako se prijaviti, možete naći na zvaničnoj stranici za prijavu na takmičenje. Rok za prijavu je 25. mart 2017. godine.

Više o svemu pronađi OVDE.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: