Poziv za mlade Kikinđane: Podeli i realizuj svoju ideju

Opština Kikinda i Kancelarija za mlade, u partnerstvu sa organizacijom LeaderNet, otvorili su poziv za studente ili fakultetski obrazovane mlade do 30 godina, koje su rodom iz Kikinde, da pošalju opis svoje ideje koja rešava određene potrebe i probleme mladih i šire zajednice. Kreatori najboljih ideja imaće priliku da ih sprovedu u delo kroz projekte koji će opština finansirati u 2016. godini iz Omladinskog budžeta.

Poziv je otvoren do 31. jula, a zainteresovani treba da pošalju ideju/viziju koja rešava konkretnu potrebu ili problem mladih i šire zajednice, i to iz oblasti: obrazovanja, kulture, bezbednosti, socijalne politike, zapošaljavanja, zaštite životne sredine, ekologije, socijalnih inovacija.

Ideja treba da je obrazložena u tekstu ne dužem od 2 strane. Uz njega potrebno je poslati i kreativni CV autora ideje.

Tekst i CV šalju se na adresu konkurs.lam@gmail.com.

Opština Kikinda dodeliće 3 nagrade za 3 najbolja rada. Prva nagrada je laptop računar, druga – desktop računar, a treća – tablet.

Nagrade će biti dodeljene na Konferenciji studenata opštine Kikinda koja će se održati u septembru mesecu, prenosi portal kikinda.civilon.com.

Do 20. jula, u periodu od 10 do 12 časova, mladi koji su zainteresovani da konkurišu mogu dobiti dodatne informacije i savetodavnu podršku u Kancelariji za mlade, Trg sprskih dobrovoljaca 23.

Izvor: RTV

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: