Otvorene prijave za takmičenje startapa Serbia Start Up

Serbia Start Up je nacionalno takmičenje za razvoj kreativnog preduzetništva i startapa koje omogućava plasiranje pobedničkih ideja na svetsko tržište.

Na takmičenje mogu da se prijave svi građani, bez obzira na uzrast i profesiju i da ukoliko imaju inovativnu poslovnu ideju učestvuju u programu koji obuhvata tri kategorije: kreativne industrije, poljoprivreda, nauka.

Serbia Start Up je deo globalne mreže takmičenja Creative Business Cup, Future Agro Challenge i Hello Tomorrow i time predstavlja platformu za razvoj preduzetničkih ideja kroz plasman najboljih nacionalnih projekata na globalni nivo takmičenja.

Pobednicima u sve tri kategorije će tokom jeseni 2015. biti omogućeno učešće na svetskim takmičenjima u Grčkoj sa nagradnim fondom od 100.000€, Danskoj sa 50.000€ i Francuskoj sa 300.000€ i osim učešća podrazumeva promociju i susrete sa potencijalnim investitorima i partnerima.

Konkurs je otvoren do 5. jula, a možete se prijaviti ovde, nakon čega sledi izbor polufinalista i javno predstavljanje odabranih ideja pred stručnim žirijem u Novom Sadu krajem jula 2015. godine.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: