Otvoren konkurs za objavljivanje naučnih radova

Zadužbina Andrejević iz Beograda 42. put po redu raspisala je Konkurs za objavljivanje priređenih doktorskih disertacija, magistarskih teza, specijalističkih radova i naučnih studija.

Pored ovog konkursa, raspisan je i 17. Konkurs za objavljivanje priređenih master radova.

Krajnji rok za slanje naučnih radova za objavljivanje na konkurs Zadužbine Andrejeviće ističe 26. decembra 2016. godine.

Pripređene i neobjavljene doktorske disertacije Zadužbina objavljuje u biblioteci “Dissertatito”, magistarske teze u biblioteci “Academia”, a specijalističke radove u biblioteci “Specialis”. Radovi mogu biti iz svih naučnih oblasti i disciplina.

Pravo predlaganja imaju: SANU, stukovne akademije nauka, univerziteti, fakulteti, druge visokoškolske ustanove, naučna društva, instituti, naučne jedinice, preduzeća, ustanove, vojne ustanove, društvene i druge organizacije, fizička i pravna lica, zadužbinari i autori.

Zadužbina Andrejević priređene i neobjavljene master radove iz svih obrazovnih oblasti i disciplina objaviće u biblioteci “Initium”.

Pravo predlaganja imaju fakulteti i druge visokoškolske ustanove koje su ovlašćene za organizovanje master studija i autori.

Više o konkursu nalazi se ovde.

Detaljnije informacije mogu se dobiti i putem telefona 011 3862 430, radnim danima od 9 do 16 časova ili slanjem mejla na adresu zandrejevic@gmail.com.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: