Nagradni konkurs Narodne banke Srbije

U skladu sa opredeljenjem da podstiče naučnoistraživački rad u oblasti makroekonomije, monetarne ekonomije, supervizije finansijskih institucija i finansijske stabilnosti – Narodna banka Srbije raspisuje konkurs za najbolje naučnoistraživačke radove iz oblasti monetarne ekonomije, supervizije finansijskih institucija i finansijske stabilnosti i dodeljuje tri novčane nagrade „Aleksa Spasić“ (za prvo, drugo i treće mesto) u iznosu od 250.000, 150.000 i 100.000 dinara (neto iznos).

Pravo učešća na konkursu Narodne banke Srbije imaju državljani Republike Srbije s prebivalištem na teritoriji Republike Srbije koji u trenutku podnošenja prijave na konkurs imaju manje od 40 godina života.

Pored autora koji podnosi prijavu, kao koautori u radu mogu učestvovati i drugi autori. Autor koji podnosi prijavu može prijaviti maksimalno jedan rad. Prilikom donošenja odluka komisija neće uzimati u obzir ko je koautor i koliko koautora ima rad koji se razmatra.

Prijave s potrebnim prilozima dostavljaju se do 30. aprila 2016. godine, u štampanom obliku na adresu: Narodna banka Srbije, Ljudski resursi – za Komisiju za razmatranje prijava i ocenjivanje radova za dodelu novčanih nagrada radi podsticaja naučnoistraživačkog rada u oblastima monetarne ekonomije, supervizije finansijskih institucija i finansijske stabilnosti, Beograd, Kralja Petra br. 12 i elektronskom poštom (u oba formata – MS Word i PDF) na imejl adresu nagrada.aleksaspasic@nbs.rs. Bliža obaveštenja o ovom konkursu mogu se dobiti na tel. 011/30-27-149 (kontakt osoba: Milan Šaranović) i 011/30-27-270 (kontakt osoba: Vesna Kožetinac).

Odluke o dodeli nagrada biće donete do 31. maja 2016. godine. Svečana dodela nagrada biće održana u prostorijama Narodne banke Srbije.

Neblagovremeno podnete i nepotpune prijave neće se razmatrati.

Rok za prijavu je 30. april 2016.

Nivo studija: Master akademske studije, Specijalističke akademske studije, Doktorske akademske studije, Post-doktorske studije

Izvor: Centar za razvoj karijere

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: