Nagradni konkurs Moj savršen dan

VICE ANTENNA d.o.o. Beograd-Stari Grad organizuje nagradni konkurs pod nazivom „Moj savršen dan“.

Cilj konkursa je pronalazak tri osobe iz Republike Srbije, koje će biti izabrane od strane žirija, a kojima će VICE novčano i tehnički pomoći u ostvarivanju cilja odnosno u ostvarivanju želje koja bi se realizovala u jednom danu, a sve na način i pod uslovima kako je definisano ovim konkursom.

Konkurs počinje u 12:00 dana 21.03.2016. godine i završava se u 23:59 dana 21.04.2016. godine (računajući po srednjem evropskom vremenu). Konkurs se organizuje na teritoriji Republike Srbije.

Žiri je sastavljen od predstavnika privrednog društva TELENOR d.o.o. Beograd (u daljem tekstu: Telenor) i predstavnika VICE-a. Žiri bira kandidate nakon završenog konkursa odnosno u periodu od dana 22.04.2016. do dana 22.05.2016. godine. Žiri će napraviti uži izbor od 6 (šest) kandidata, te će nakon susreta sa njima odabrati 3 (tri) pobednika. Svih šest kandidata, bez obzira na činjenicu da li će biti izabrani kao pobednici ili ne, pristaju na snimanje, slikanje i prikazivanje snimljenog materijala na internetu, bilbordima, autobuskim stanicama i TV stanicama na teritoriji Republike Srbije.

Prijava za učešće u Konkursu se vrši preko sajta www.mladiheroji.rs na kome će putem elektronske forme svi zainteresovani kandidati između 18 i 25 godina starosti moći da pošalju svoju prijavu u formi video materijala. Video u kojem kandidat predlaže sebe za izbor u Konkursu treba da:

  • traje maksimalno do jednog minuta,
  • sadrži kandidatovu želju koja je vezana za neki njegov talenat, školovanje, hobi, san i/ili uspeh koji je postigao (primera radi, a ne ograničavajući se na: želja da se prvi put putuje u neki grad, prisustvuje predavanju neke čuvene škole, prisustvuje koncertu, upozna neka osobu koja je kandidatu profesionalni uzor, i slično),
  • na jednostavan način objašnjava kandidatovo dosadašnje dostignuće i u čemu će mu pomoći ostvarivanje ovog sna ili zelje,

Svi kandidati moraju imati između 18-25 godina starosti i moraju biti državljani Republike Srbije ili imati prebivalište na teritoriji Republike Srbije.

Kriterijumi za izbor kandidata

Nagrade u ovom Konkursu su ispunjenje snova, želja koje je kandidat u Konkursu jasno definisao u video prijavi. Snovi mogu da budu realizovani u Republici Srbiji ili nekoj drugoj državi.

Opšti uslovi Konkursa

Da bi kandidati ostvarili pravo učešća na Konkursu potrebno je da realizuju sledeće korake:

1.Popune registracionu formu za učešće na Konkursu na linku www.mladiheroji.rs u periodu Trajanja Konkursa. Prilikom registracije kandidati treba da pošalju sledeće informacije:

Ime i prezime kandidata, kontakt informacije (važeću e-mail adresu, broj telefona), JMBG ili broj pasoša.

Link do video materijala u kojem se kandidat predstavio i obrazložio svoj san, zelju. (link moze da bude sa bilo kojeg servisa za prenos video fajlova npr. youtube, vimeo, wetransfer, sendspace itd.)

2.Prihvate Opšte uslove (dole navedeno u daljem tekstu) i pravila nagradnog konkursa.

Nagrada

Nagradu čini ispunjavanje cilja odnosno želje koju je kandidat naveo u svojoj video prijavi. Žiri će izabrati 3 (tri) pobednika Konkursa gde svaki pobednik dobija opisanu nagradu.

Žiri

Svi video odgovori koji su u skladu sa Opštim uslovima Konkursa ocenjivaće stručni Žiri uzimajući u obzir ranije navedene aspekte. Žiri broji 4 člana, i to 2 predstavnika VICE-a i 2 predstavnika Telenora.

Pogledaj video

Zemlja    Srbija
Rok    21.4.2016.
Link    www.mladiheroji.rs
Oblast studija
Nivo studija
upload 1    vice-pravila-o-konkursu-moj-savrsen-dan.pdf

Foto: Print screen

Izvor: Centar za razvoj karijere

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: