Muzička manifestacija – Music Test

Muzička manifestacija Music Test namenjena je mladim muzickim talentima koji nisu imali prilike da pronađu i afirmišu svoj muzički izraz.

Ideja Music Test-a  je da podstice razvoj muzike u Srbiji i na taj način probudi osećaj prijateljstva i društvene odgovornosti među mladima, bez obzira na status, versku i nacionalnu pripadnost. Takođe, Music Test želi da podrži razvoj muzikalnosti i zdravog takmičarskog duha kako bi kulturnom životu Srbije vratio jednu dimenziju od presudnog značaja za razvoj društva.

Nas cilj je  da svake godine povećavamo broj učesnika iz susednih zemalja i evropskih zemalja i da tako stvorimo prepoznatljiv brend na internacionalnom nivou. Na ovaj način bismo povezali mlade muzičare i ljubitelje ovih muzickih zanrova iz Srbije sa onima iz ostalih evropskih zemalja i omogućili im da kroz nastupe i druženje uče jedni od drugih.

Na manifestaciji će se, pored mladih i neafirmisanih izvođača,  pojaviti i jedan broj poznatih  muzičkih  sastava koji su ostavili neizbrisiv pečat u našoj rock, pop i rap muzici. Oni će svojim konstruktivnim savetima pokušati da pomognu učesnicima da u pravom smeru razviju svoje umeće.

Music test muzička manifestacija nije klasično takmičenje autora iz poznata tri muzička žanra već je vise neka vrsta revije bendova I solo izvođača iz srbije I šire.

Pre polufinalne I finalne večeri predstoji sedam audicija  na kojima će se odabrati najbolji koji će nastupati I dobiti nagrade u vidu snimanja albuma I jednog video spota.

Svi koji su propustili ovo muzičko nadmetanje imaju šansu da nam se pridruže na trećoj po redu audiciji koja ce biti odrzana 22.novembra! 

Kontakt: janaradivojevic@musictest.org

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: