Konkurs za najbolji video spot na temu „Nisi sam, imaš podršku!“

„Organizacija kreativnog okupljanja“- OKO poziva mlade sa teritorije Republike Srbije da učestvuju na konkursu za najbolji video spot na temu „Nisi sam, imaš podršku!“.

Tema konkursa se odnosi na vršnjačku podršku u prevazilaženju životnih izazova u adolescenciji. Konkursom promovišemo svest o značaju očuvanja mentalnog zdravlja mladih u lokalnoj zajednici. Svakodnevno suočavanje sa stresnim situacijama bez adekvatne podrške izaziva osećaj usamljenosti, nerazumevanja i odbačenosti. U periodu burnih  razvojnih promena podrška vršnjaka i odraslih predstavlja značajnu pomoć. Konkursom želimo da pokrenemo dijalog i da čujemo šta mladi imaju da kažu i prikažu na ovu temu.
Vreme trajanja konkursa je od 20. novembra do 25. decembra 2016.godine. Pravo učešća na konkursu imaju svi mladi sa teritorije Republike Srbije starosti od 15 do 30 godina.

Radove snimane fotoaparatom, mobilnim telefonom ili kamerom slati na adresu:

„Organizacija kreativnog okupljanja“- OKO
Husinskih rudara 6/18, 11060 Beograd

ili mejlom na konkursoko@gmail.com

(Napomena: e-mailom je moguće poslati radove ukoliko veličina snimka ne prelazi 15 megabajta; veće radove slati poštom)

Potrebno je da prilikom slanja radova obavezno navedete lične podatke (ime i prezime, godište, adresu, kontakt telefon i mejl).

Rezultati konkursa biće objavljeni na sajtu „Organizacije kreativnog okupljana“- OKO  krajem januara 2016. godine. Tri najbolja rada biće nagrađena, a nagrade će biti uručene na završnoj konferenciji projekta „Nisi sam, imaš podršku!“.

Konkurs se realizuje u okviru projekta „NISI SAM- IMAŠ PODRŠKU“ – osnaživanje mladih za pokretanje i formiranje Vršnjačkih klubova psihosocijalne podrške u okviru KZM kroz vršnjački pristup u partnerstvu sa Studentskom unijom Srbije i kancelarijama za mlade iz Trgovišta, Kuršumlije, Prijepolja, Raške, Varvarina, Obrenovca, Bačkog Petrovca, Bečeja i Temerina. Projekat je podržan je od strane Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije i sprovodi se u okviru konkursa za realizaciju ciljeva Nacionalne strategije za mlade.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: