Konkurs za izradu logotipa noćnog kluba Blaznavac

Blaznavac Klub, novootvoreni klub u sastavu kafe-galerije Blaznavac, raspisuje konkurs za idejno rešenje logotipa.

Ovim konkursom Blaznavac rešenje koje će predstaviti snagu i ideju novog art-klabing koncepta. Pravo učešća na konkursu imaju svi zainteresovani, bez obzira na uzrast i profesiju.

Rok za predaju prijava je 25. januar 2016. godine do 12:00 h

Datum objave pobednika je 27. januar 2016. godine u 19.00 h

Traži se grafičko i idejno rešenje novootvorenog kluba koji će predstavljati entitet odvojen od Blaznavac kafe-galerije ali na svojevrstan način zadržati međusobnu povezanost. Ime kluba može biti „BLZN“, „Blaznavac Night Club“ ili slično po izboru autora.

Sadržina i izgled znaka (logoa) treba da na kreativan i inspirativan način predstavljaju Blaznavac Klub i da onemoguće svaku zamenu ili zabunu u pogledu identifikacije sa Blaznavac kafe-galerijom.  Idejno rešenje logotipa treba da bude kombinacija savremenog i tradicionalnog (izbor slova, boja i njihova zasebna i međusobna komunikacija), i da ujedno oslikava duh građevine stare 130 godina u kojoj se nalazi, ali i duh savremenog pristupa noćnim izlascima – art-klabing.

PROPOZICIJE KONKURSA

Logotip mora biti originalno delo autora i ne sme sadržati delove drugih autorskih dela Logotip mora imati mogućnost skaliranja od velikih formata (plakata, panoa…) do malih (flajeri, štampani materijal…). Logotip mora biti jednako izražajan, kako u boji tako i u grayscale-u, Konkursni rad mora biti dostavljen u vektorskom i JPG formatu u visokoj rezoluciji (300 dpi) na e-mail adresu, sa kontakt podacima o autoru/autorskom timu.

Predajom rada učesnici prihvataju sve propozicije konkursa, a nagrađena rešenja postaju vlasništvo Blaznavac IMS doo. Organizator ima pravo da pobednička rešenja izmeni ili doradi uz konsultaciju sa autorom/autorskim timom.

NAGRADE

Prvoplasirani rad biće nagrađen sa 200 EUR, a drugoplasirani sa vaučerom za konzumiranje pića u Blaznavcu u vrednosti od 50 EUR.

Mail adresa za slanje radova i dodatne informacije o konkursu: marketing.blaznavac@gmail.com

Izvor: www.designed.rs

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: