Konkurs “Petar Damjanović“ za mlade stručnjake iz oblasti mašinstva

Ako si student mašinstva koji veruje u sebe i svoje znanje i ako ti je konkurencija izazov – ovo je konkurs za tebe!

Nagrada „Petar Damjanović“ biće dodeljena studentima koji dostave najbolji projekat industrijskih mašina, uređaja i metalnih konstrukcija izrađenih u programu Autodesk Inventor Professional 2016. Pravo učešća na konkursu imaju studenti mašinsko-tehničkih fakulteta i viših škola, a autori tri najbolja rada dobiće vredne novčane nagrade. Nagrada za osvojeno prvo mesto je 1000 evra, za drugo 500 evra, dok je za treće 300 evra. Svi učesnici na konkursu dobiće sertifikate kao potvrdu uspešnog korišćenja Autodesk Inventor Professional 2016.

Nagrađivanjem najboljih mladih talenata, kompanija OSA Računarski inženjering, kroz promociju i stimulaciju kreativnosti, uspostavlja sopstvenu tradiciju ulaganja u budućnost. Dodeljivanje nagrade „Petar Damjanović“ predstavlja potvrdu važnosti poštovanja i čuvanja sećanja na lični doprinos Petra Damjanovića – jednog od osnivača firme OSA Računarski inženjering i začetniku IT industrije u Srbiji.

Rok za prijavljivanje za učešće na konkursu je 1. oktobar, a za predaju samih radova 31. oktobar 2015.

Formular za prijavu, kao i sve informacije o pravilima konkursa možete preuzeti na linku:

http://konkurspetardamjanovic.osa.rs

Kompanija OSA Računarski inženjering

Kompanija OSA Računarski inženjering postoji 26 godina i jedna je od vodećih na IT tržištu. Jedini je distributer Autodesk softvera na teritoriji Adriatik regije koja obuhvata zemlje bivše Jugoslavije i Albaniju i ovlašćeni je distributer vodećih svetskih kompanija u proizvodnji mašina za štampu i kovertiranje: Océ, Canon i Kern. OSA Računarski inženjering je i jedan od pionira u oblasti sistema za upravljanje dokumentima u regionu. Razvoj softvera pod nazivom UniDocs je počela sredinom 90-ih, kada je kompanija odlučila da softver bude komercijalno dostupan. Od tada, sistem se konstantno razvija, optimizuje i poboljšava u susret zahtevima klijenata.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: