Javni poziv za dodelu nagrada najboljim studentima grada Pančeva

Regionalni centar za talente "Mihajlo Pupin" Pančevo i Kancelarija za mlade grada Pančeva uputili su poziv mladima koji su školske 2015/16. godine prvi put upisali završnu godinu studija da se prijave za dodelu nagrade najboljim studentima i studentkinjama grada Pančeva. Rok za prijavu je 15. jul.

Za nagradu mogu da se prijave studenti koji su školske 2015/2016. godine prvi put upisali završnu godinu četvorogodišnjih studija ili studija u dužem trajanju (drugi stepen studija po Bolonjskom sistemu školovanja) na fakultetima čiji je osnivač Republika Srbija.

Kandidati i kandidatkinje treba da su državljani Republike Srbije ili da imaju status izbeglice ili rasejenog lica, kao i da imaju prebivalište ili boravište na teritoriji grada Pančeva.

Studenti i studentkinje koji konkurišu za nagradu treba da imaju prosečnu ocenu tokom svih godina studiranja najmanje 9,00.

Detaljnije informacije o konkursu, potrebnoj dokumentaciji i načinu prijave mogu se pronaći na zvaničnoj internet prezentaciji grada Pančeva.

Za sve dodatne informacije studenti i studentkinje se mogu obratiti Kancelariji za mlade grada Pančeva, putem telefona 013 308 907 ili mejla kancelarijazamlade@pancevo.rs.

Izvor: RTV

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: