„I AM FCA – Innovation Award for Millennials“ – Automobil tvoje budućnosti

Nagradni konkurs kompanije FCA Srbija za milenijalce, "I AM FCA – Innovation Award for Millennials" te poziva da učestvuješ i osmisliš automobil svoje budućnosti!

Kompanija FCA Srbija organizuje konkurs za milenijalce, kojim će nagraditi originalne ideje na temu „automobil tvoje budućnosti“. Konkurs je namenjen studentima osnovnih i master studija Ekonomskog fakulteta i Fakulteta organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu i Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Kragujevcu.

Učešće na konkursu je veoma jednostavno: potrebno je da se prijaviš i učestvuješ popunjavanjem formulara kojem se može pristupiti u nastavku, a koji sadrži 4 pitanja. Pitanja su na temu automobila budućnosti, komunikacije sa milenijalcima, uloge automobila u društvenom i digitalnom životu milenijalaca; FCA Grupacije i kompanije FCA Srbija i milenijalaca. Ideje će biti vrednovane na osnovu originalnosti, izvodljivosti i održivosti.

Dvanaest finalista nagradnog konkursa kompanije FCA Srbija za milenijalce, „I AM FCA – Innovation Award for Millennials“ dodatno će razraditi svoje ideje u formi kratkih video prezentacija, a šest pobedničkih ideja biće kasnije predstavljeno na ovoj stranici.

Finalne prezentacije će ocenjivati Innovation Board, koji će činiti predstavnici kompanije FCA Srbija, Univerziteta, medijskih konsultanata iz autoindustrije i stručnjaka iz oblasti marketinga.

Dvanaest finalista biće nagrađeno na završnoj ceremoniji u fabrici FCA Srbija u Kragujevcu, koja će biti organizovana na proleće 2018. godine.

NAGRADE ZA 6 POBEDNIČKIH IDEJA SU:

  • 2 PRVOPLASIRANA UČESNIKA: šestomesečna praksa u kompaniji FCA Srbija
  • 2 DRUGOPLASIRANA UČESNIKA: jednonedeljno korišćenje vozila Fiat 500L sa pokrivenim troškom goriva
  • 2 TREĆEPLASIRANA UČESNIKA: učešće na manifestaciji „Jeep Adventure days“ u organizaciji kompanije FCA Srbija

Zemlja Srbija
Rok 20. januar 2018. godine
Link www.fiatsrbija.rs/i-am-fca/
Oblast studija Društveno-humanističke nauke
Nivo studija Osnovne akademske studije, Master akademske studije

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: