Foto konkurs: Životna sredina bez cenzure

Kompanija MITECO Kneževac, pod patronatom Foto-saveza Srbije, organizuje foto konkurs „Životna sredina bez cenzure“. Ideja je da autori fotografija, kroz objektiv fotoaparata ili mobilnog telefona, zabeleže sopstveno viđenje na temu očuvanja životne sredine, kreirajući originalne radove bez cenzure. Konkurs će biti otvoren do 10. novembra.

Foto konkurs „Životna sredina bez cenzure“ jedna je od aktivnosti koja najavljuje V međunarodni MITECO Forum 2017, sa porukom „Danas odgovorno, sutra održivo“. U fokusu ovogodišnjeg Foruma naći će se teme koja se odnose na pitanja poslovnog ambijenta u Srbiji iz domaćeg i međunarodnog ugla i mogućnostima kreiranja politike zaštite životne sredine u skladu sa postulatima EU. Forum je tradicionalno posvećen stručnoj javnosti, kompanijama, predstavnicima lokalnih samouprava i zainteresovanim pojedincima sa ciljem da se pronađu održiva rešenja ka boljoj, lepšoj i zdravijoj planeti.

Uručenje nagrada, kao i izložba fotografiija biće održani 30. novembra  na svečanoj ceremoniji u okviru MITECO Foruma 2017. Nakon toga, izložba fotografija će dodatno biti organizovana u Foto studiju „Zoom“ od 4. do 22. decembra.

Zainteresovani mogu da prijave svoje radove i pronađu dodatne informacije o propozicijama konkursa na zvaničnom sajtu.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: