Ekologija u 90 sekundi; nagradni konkurs za veoma kratak film

Ako kojim slučajem volite da snimate kratke filmove, cenite agrikulturu, smatrate da treba više obraćati pažnju na ekologiju i povrh toga imate na umu neke ideje kako biste poboljšali stanje u oblasti ekologije na nivou Evrope, onda je Green-Go takmičenje za kratki film mesto za vas.

Organizatori Green-Go takmičenja pozivaju sve mlade da se oprobaju u pravljenju kratkih filmova, koji bi trebali da traju od 60 do 90 sekundi, i da, ono najbitnije, imaju fokus na ekologiju.

Nagrada za pobednike nije velika, ali, takođe, nije ni zanemarljiva, ako se uzme u obzir da film treba da traje samo jedan minut. Prva nagrada iznosi 700 eura u obliku vaučera za jednu od on – line prodavnica, dok su druga i treća nagrada nešto skromnije.

Ukoliko mislite da možete da snimite film koji će na pravi način predstaviti značaj ekologije i osvrnuti se na ovu problematiku na teritoriji Evrope, prijavni formular možete pronaći ovde, dok se detaljnije informacije o konkursu nalaze na zvaničnom sajtu Green-Go organizacije.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: