Želite da se zaposlite u francuskoj firmi?

U organizaciji Francusko-srpske privredne komore i ove godine će u periodu od 16. do 23.novembra biti održana „Francuska nedelja”. Reč je o manifestaciji koja će svim ljubiteljima Francuske pružiti priliku da uživaju u različitim kulturnim, edukativnim i poslovnim događajima, a jedan od njih je i Onlajn sajam zapošljavanja.

Ovogodišnja „Francuska nedelja” u Srbiji biće održana pod sloganom ”Živeti u digitalnom”. U okviru programa je i Onlajn sajam zapošljavanja koji će trajati svih sedam dana „Francuske nedelje“. Onlajn sajam zapošljavanja je sjajna prilika za sve koji žele da pronađu ili promene posao, bilo da su na početku karijere ili konkurišu za neku od direktorskih pozicija.

Kompanije su u potrazi za praktikantima, Marketing asistentima, Account direktorima, poslovnim sekretarima, Web novinarima, menadžerima prodaje, i mnogim drugim pozicijama u Beogradu, Zrenjaninu, Kikindi, Paraćinu i ostalim gradovima u Srbiji. Priliku da se poslovno usavršavaju imaće i studenti bez radnog iskustva koji mogu da konkurišu za stipendije i prakse u nekim od najuspešnijih kompanija u Francuskoj i Srbiji. Na ovogodišnjem sajmu će učestvovati petnaest francuskih i srpskih kompanija, a samo neke od njih su: Schneider Electric, Sanofi, Sitel, Credit Agricole, Mlekoprodukt, Trizma, CCI France Serbie, Havas Adriatic i Adria Media Group.

Sve informacije o kompanijama koje učestvuju kao i njihove otvorene pozicije, zainteresovani mogu da pronađu na sajtu francuskanedelja.rs. Putem četa, uživo sa HR-ovima kompanija, mogu da saznaju sve što ih interesuje i što do sada nisu bili u prilici da pitaju.

„Francuska nedelja” vezuje se za treći četvrtak u novembru, dan kada se širom Francuske u restoranima i kafićima dočekuje Novi Božole, mlado francusko vino koje se pušta u prodaju odmah nakon fermentisanja. Manifestaciju ”Francuska nedelja” podržale su kompanije Schneider Electric, Sanofi, Atos, Credit Agricole, Renault, kao i medijski partneri Adria Media Group i Havas Adriatic.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: