Završeni Dani Marketing Workshop-a

Marketing Workshop, studentska organizacija Ekonomskog fakulteta u Beogradu, je i ove godine, u prostorijama matičnog fakulteta, održala "Dane Marketing Workshop-a”.

Tokom tri dana trajanja manifestacije posetioci su imali priliku da prisustvuju predavanjima stručnjaka iz sveta marketinga, kao i čuvenoj Reklamijadi.

U ovogodišnje „Dane Marketing Workshop-a’’ uveo nas je Vladimir Čeh, osnivač Instituta za istoriju oglašavanja, pričom o advertajzingu i kako se isti razvijao od 50-ih godina do danas. Način prikupljanja informacija o korisnicima interneta objasnio je Andrej Petrovski, sajber forenzičar Share fondacije, dok je Nađa Jokanović, suosnivač Wannabe magazina, potvrdila da je moguće kreirati uspešan brend na internetu.

MWS-22

Uz interaktivno predavanje Marka Stojanovića, vanrednog profesora Univerziteta Singidunum, učesnici su vraćeni iz digitalnog u fizički svet, demonstracijom efektivne neverbalne komunikacije.

MWS-224

Poslednjeg dana manifestacije, smeh i aplauz prolamali su se kroz Amfiteatar 1 na Ekonomskom fakultetu u toku Reklamijade – večeri posvećenoj reklamama, kojom su „Dani Marketing Workshopa’’ bili zaokruženi. Predstavljen izbor najkvalitetnijih i najinteresantnijih reklama iz tekuće godine, kao i onih edukativnog karaktera nikoga nije ostavio ravnodušnim.

Kako je reč o manifestaciji humanitarnog karaktera, usledelo je obraćanje predstavnice udruženja roditelja dece obolele od malignih bolesti „Zvončica”, a veče je upotpunjeno nastupom Bojane Stojanović i Milice Đukic, talentovanog dua Marketing Workshop-a.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: