Zagrej stolicu, obezbedi praksu

Želiš praksu ili posao? Smatraš da imaš potrebno znanje i sposobnosti za željenu poziciju, ali sumnjaš da je tvoj CV dobro napisan i hoćeš li se dobro ponašati na razgovoru za posao. Ne dozvoli da intervju stane na put tvojim željama, zauzmi svoje mesto.

Zbog toga FON-ov centar za razvoj karijere drugu godinu za redom organizuje projekat Vruća stolica.

Cilj ovog projekta je da kroz dane teorije upozna studente Univerziteta u Beogradu sa pravilnim načinima pisanja CV-ja, poslovnom komunikacijom, poslovnim dress code-om, i omogući im da kroz dane intervjua naučeno i primene.

U sklopu dana teorije prvo će se održati predavanja. Ona će se realizovati 23. maja u prostorijama Fakulteta organizacionih nauka. U svet poslovnih razgovora uvešće vas:

  1. Jelena Milićević sa temom „Sa HR-om na TI“
  2. Dragan Savić kroz predavanje „Efikasna komunikacija u Vrućoj stolici“
  3. Marina Vulović sa temom „Kako napraviti uspešnu karijeru“
  4. Vladimir Marić kroz predavanje “Pozicioniraj se na tržištu rada”

Drugi deo dana teorije predstavljaju radionice. Na radionicama 24. maja studenti će naučiti kako da se što bolje pripreme za intervju, o primeni mikroekspresije i govora tela tokom razgovora za posao. Radionice će voditi: Mia Meleghy, Aleksandra Milovančević, Slobodan Velinov i Snežana Subotić.

Da biste učestvovali na danima teorije potrebno je popuniti prijavni formular koji će se nalaziti na sajtu FON-ovog centra za razvoj karijere od 18. do 21. maja.

Kompanije koje će ugostiti studente u okviru dana intervjua, i najboljima od njih dati praksu ili zaposlenje su: enginee.rs, Ernst&Young, Wurth, Delhaize Serbia, Knjaz Miloš, Vip mobile, MK Group, Comtrade, Sizmek, Delta Holding, Bambi, JT International a.d. Senta. Intervjui će se održavati od 4. juna u zavisnosti od kompanije.

Prijave za intervjue traju od 25. do 29. maja, a podrazumevaju slanje CV-ja.

Za više informacija pratite sajt FON-ovog centra za razvoj karijere, kao i zvaničnu Facebook stranicu projekta Vruća stolica.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: