Uplovite u tajni svet marketinga, očekuju nas Dani Marketing Workshop-a

Svi ljubitelji marketinga, početkom decembra, imaće priliku da spoje korisno i zabavno, jer Marketing Workshop i ove godine organizuje ,,Dane Marketing Workshopa-a!'’

Marketing Workshop, studentska organizacija Ekonomskog fakulteta u Beogradu, vam predstavlja projekat „Dani Marketing Workshop-a“, kao jedan od najvažnijih angažovanja organizacije. Decembra 2015. godine, u prostorijama Ekonomskog fakulteta, tokom tri dana (8-10.12.) biće objedinjeni edukativni, zabavni i humanitarni elementi. Koncipiran kao sajam znanja, projekat je nastao kako bi se marketing približio studentima i zaljubljenicima u isti.

„Dani Marketing Workshop-a“ počinju 8.12. u 18h predavanjem Vladimira Čeha, osnivača Instituta za istoriju oglašavanja, koji će posetioce uvesti u „Umetnost ubeđivanja“, a od 20h, predavanje će održati Andrej Petrovski, sajber forenzičar Share fondacije, na temu: „Digitalno doba marketinga“. 9.12. u 18h imaćete priliku da slušate predavanje vandrednog profesora Univerziteta Singidunum – Marka Stojanovića, na temu „Unapređenje veština komunikacije “, a od 20h Nađa Jokanović, suosnivač Wannabe Magazine-a, otkriće tajne online marketinga kroz tribinu „Kreiranje brenda na internetu“.

Poslednji dan manifestacije (10.12.) tradicionalno je rezervisan za Reklamijadu, sa početkom u 20h, a na kojoj će posetioci imati prilike da vide najzanimljivije, najsmešnije, ali i one reklame edukativnog karaktera, koje su obeležile godinu za nama. Kao i prethodnih godina i ove godine prihodi od prodaje karata za Reklamijadu idu u humanitarne svrhe, a ove godine želimo da obradujemo mališane koje podržava udruženje Zvončica.

Za aktivno prisustvovanje svim predavanjima, obezbeđen je marketing sertifikat.

Mesta su ograničena, zato pratite našu facebook stranicu, kako biste među prvima saznali kada prijave budu otvorene.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: