Univerzitet u Kragujevcu – 8. Sajam stipendija: Izaberi stipendiju po svojoj meri

Univerzitetski Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata sa zadovoljstvom poziva sve studente i diplomce Univerziteta u Kragujevcu da 13. oktobra 2016. godine posete Sajam stipendija i informišu se o mogućnostima za akademsku mobilnost i usavršavanje u zemlji i inostranstvu.

VIII Sajam stipendija pod sloganom „Izaberi stipendiju po svojoj meri“, u organizaciji Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Kragujevcu, održaće se u četvrtak, 13. oktobra 2016. godine u holu Pravnog fakulteta u periodu 11 – 15 časova.

Sajam je prava prilika da se svi zainteresovani studenti i diplomci Univerziteta u Kragujevcu informišu o aktuelnim konkursima za stipendije za studije i/ili dodatno usavršavanje u zemlji i inostranstvu, mogućnostima za studentsku razmenu, volontiranje ili obavljanje stručne prakse u inostranstvu, uslovima za učestvovanje u ovim programima i mnogim drugim pojedinostima značajnim za njihovo dalje obrazovanje ili razvoj karijere.

Učesnici ovogodišnjeg Sajma stipendija su:

1.    Ministarstvo omladine i sporta – Fond za mlade talente Republike Srbije
2.    Francuski institut u Srbiji (Institute Francais) i Nacionalna agencija za promociju francuskog visokog obrazovanja u inostranstvu (Campus France)
3.    Nemačka služba za akademsku razmenu (DAAD)
4.    Fondacija Tempus – Erazmus + kancelarija u Srbiji
5.    Fondacija „Dr Zoran Đinđić“
6.    Britanski savet
7.    Međunarodni akademski centar
8.    Predstavnik univerziteta Politecnico di Milano
9.    Međunarodna studentska organizacija AIESEC, Lokalna kancelarija Kragujevac
10.    Međunarodna studentska organizacija AEGEE, Lokalna kancelarija Kragujevac
11.    Međunarodna studentska organizacija IFMSA, Lokalni komitet Kragujevac
12.    ProCredit Banka
13.    Internet portal Stipendije.rs
14.    S4WB pretraživač stipendija za studente iz zemalja Zapadnog Balkana
15.    Mladi istraživači Srbije
16.    Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u   Kragujevcu – organizator i domaćin Sajma

Posetite Sajam stipendija i uverite se i sami da prosečna ocena nije uvek najbitniji faktor i da postoji stipendija po meri svakog studenta!

SAJAM STIPENDIJA – ČETVRTAK 13. OKTOBAR 2016. GODINE
HOL PRAVNOG FAKULTETA   11- 15 časova

poster2016

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • Dočekajte Novu godinu u društvu kolega sa beogradskih univerziteta. Žurka se organizuje u klubu ALCHEMIST, Đušina 5. Klub se nalazi pored studentske menze u Đušinoj, u blizini Rudarsko-geološkog fakulteta i ulice 27. marta. Klub je... Pročitajte više »»
  • Ulaz na žurku je potpuno besplatan, a jedini uslov je da ste vi ili vaš prijatelj (eng. mate) vlasnik bilo kog modela Huawei pametnog telefona – Mate, P ili Y serije, bez obzira da li je u pitanju Lite ili flagship model. Huawei je nedavno... Pročitajte više »»
  • KAL je urbani romski bend iz predgrađa Beograda. Muzički stil koji je ovaj bend kreirao zapadni kritičari su nazvali Rock’n’Roma i to svakako najbolje oslikava njihovu muziku. Od 2006. godine, kada su otpočeli svoju karijeru, do sada, u... Pročitajte više »»
  • Izložbom u Studiju 28 sineasti Nikola Đurić, Ivko Šešić i Sava Trifković, evocirali su sećanje na IF STAF, festival koji je Akademski kino klub pokrenuo krajem šezdesetih. Umetnički duo Doplgenger (Boško Prostran i Isidora... Pročitajte više »»
  • ČETVRTAK 13.12. 16:45 SPAJDERMEN – NOVI SVET 3D animirani 117′ 450 dinara 18:45 KRALJ PETAR I drama 125′ 350 dinara 21:00 AKVAMEN 3D akcija 143′ 450 dinara PETAK 14.12. 16:45 SPAJDERMEN – NOVI SVET 3D animirani... Pročitajte više »»