Uđi u svet reklame – dođi na FONklame

U ponedeljak 14. marta u bioskopu Cineplexx u TC Ušće svečano će biti otvoren festivala marketinga FONklame. Pored zvaničnog otvaranja i najzanimljivijih reklama iz 2015. godine, posetioci će te večeri uživati i u stand up nastupu Filipa Ugrenovića.

Deveti put za redom, u organizaciji FON-ovog centra za razvoj karijere, FONklame će okupiti eminentne stručnjake koji će studentima Beogradskog univerziteta približiti najnovije trendove iz oblasti marketinga. FONklame će trajati u peridu od 14. do kraja marta i sastojaće se od večeri reklama, edukativnog dela, takmičarskog dela i žurke zatvaranja. Kako tradicija nalaže, festival je i ove godine humanitarnog karaktera. Sredstva koja budu prikupljena prodajom karata za veče reklama i žurku zatvaranja biće uplaćena fondaciji „Podrži život“.

Ulaznice za veče reklama biće dostupne na štandu FON-ovog centra za razvoj karijere na Fakultetu organizacionih nauka.

dynuploaded03-04-2016_0150pm

Edukativni deo festivala ove godine će ugostiti predavače koji će 19. marta na Fakultetu organizacionih nauka sa delegatima podeliti svoja znanja i iskustva na temu: „Video – trend digitalnog oglašavanja”. Među predavačima će biti:

  • Ekipa „Dnevnjaka“
  • Dragan Varagić
  • Vladimir Ćosić

Pored predavanja biće organizovana panel diskusija na temu „Video reklama na internetu VS reklama na TV“ u kojoj će učestvovati: Danilo Dabić – Zvoganj, Predrag Simić, Aleksandra Garić, Petar Vasić i Vladimir Marković Looney. Prijave za učešće na edukativnom delu počinju 10. marta i trajaće do 16. marta do ponoći na sajtu FON-ovog centraza razvoj karijere.

Nakon Edukativnog dela biće organizovan takmičarski deo na kome će studenti imati priliku da u praksi primene svoja znanja u rešavanju studije slučaja koju zadaje modni studio „Click“, organizator Belgrade Fashion Week-a. Učesnici će problem rešavati u timovima od po četiri člana, a mogu prijavljivati individualno ili timski. Najbolje rešenje biće nagrađeno praksom u modnom studiju „Click“. Takmičarski deo će se realizovati od 21. do 25. marta, a prijave za učešće na ovom delu festivala počinju 15. marta i trajaće do 18. marta do 23 časa. Prijave će biti dostupne na zvaničnom sajtu FON-ovog centra za razvoj karijere.

Za dodatne informacije posetite sajt FONovog centra za razvoj karijere, a pratite i zvaničnu facebook stranicu festivala FONklame, kao i twitter nalog FONovog centra za razvoj karijere.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: