U toku je upis na Deutsch express

U Obrazovnom centru Equilibrio u toku je upis na Deutsch express kurs nemačkog jezika.

Za sve one kojima je potrebno brzo upoznavanje sa osnovama nemačkog jezika, u ponudi Centra Equilibrio je nezaobilazan ultra efektivan i brz program za učenje i dostizanje kompletnog A1 sertifikata u roku od samo 2 meseca – DEUTSCH EXPRESS.

Kako biste nemački jezik što pre progovorili, DEUTSCH EXPRESS časovi su organizovani tako da budu dinamični, interaktivni i tematski zanimljivi. Bez obzira da li vam je poznavanje nemačkog jezika potrebno radi skorašnjeg odlaska/iseljenja u nemačko govorno područje ili za apliciranje za neku od master ili doktorskih stipendija, ovo je najefektivniji mogući kurs za savladavanje A1 nivoa učenja.

DEUTSCH EXPRESS će vam za kratko vreme omogućiti siguran i brz napredak u sporazumevanju na nemačkom jeziku zahvaljujući najsavremenijem konverzacijskom metodu koji se primenjuje u nastavi.

Nastava stranih jezika u Obrazovnom centru EQUILIBRIO koncipirana je tako da predstavlja, zapravo, mnogo više od kursa jezika. Časovi su prava oaza dobrog raspoloženja i postaće sigurno jedan od najlepših i najkorisnijih načina da provedete neko od svojih popodneva.

Za više informacija o Deutsch Express kursu posetite stranicu www.stranijezici.com/kurs-nemackog-deutsch-express

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: