Studirajte i živite u Australiji!

Bridge Blue Serbia vas poziva na sajam australijskog obrazovanja pod nazivom "Studirajte i živite u Australiji" koji će se održati 13. septembra 2015. godine, od 13:00 do 17:00 sati u hotelu Metropol Palace u Beogradu.

Posetioci ovog sajma imaće mogućnost da lično razgovaraju sa predstavnicima australijskih obrazovnih institucija i da se informišu o mogućnostima studiranja u Australiji, proceduri i uslovima za upis i dobijanje studentske vize, radu u toku i nakon studija kao i o studentskom životu u Australiji.

Sajam organizuje globalna agencija za obrazovanje Bridge Blue, koja ima 18 kancelarija širom sveta, zajedno sa njenom kancelarijom u Srbiji koja niz godina uspešno upisuje studente iz svih zemalja regiona na studije u Australiji. Svi prisutni će moći da se upoznaju sa radom agencije i da postave pitanja predstavnicima Bridge Blue-a kao i australijskim obrazovnim institucijama u vezi studiranja i odlaska u Australiju.

Ulaz na sajam je besplatan, ali prethodna registracija je neophodna. Link za registraciju možete pronaći ovde http://bridgeblueglobal.com/regform/Serbia/

Za više informacija kontaktirajte nas!

Bridge Blue Serbia

Makedonska 30, Eurocentar, I sprat, lokal br.4, Beograd, Srbija

+381 11 3340 474; +381 62 162 88 95

serbia@bridgeblueglobal.com

www.bridgeblueglobal.com

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: