Studentski privredni forum

Oduvek ste želeli da pokrenete svoj biznis? Imate ideju ali vas plaši  realizacija? Mladi ste i zelite da cujete iskustva onih koji su to vec  prošli? 

Centar za edukaciju i društvenu emancipaciju, četvrti put po redu organizuje Studentski privredni forum. Forum će biti realizovan 26. i 27. oktobra 2018. godine na Fakultetu političkih nauka, Jove Ilića 165 u Beogradu.

SPF će i ovo godine u saradnji sa svojim partnerima koji svake godine prepoznaju važnost podsticanja privrednog razvoja mladih ljudi, pokušati da mladima pruzi motivaciju i neophodno znanje da ostvare svoje ideje.

Teme o kojima ćemo na ovogodišnjem Forumu govoriti su: omladinsko preduzetništvo i pokretanje startapa, privreda iz ugla velike kompanije, mogućnosti za pronalaženje praksi u kompanijama, spoj preduzetništva i  ekologije i mnoge druge. Takođe, na ovogodišnjem Forumu akcenat će biti  na radionicama javnog nastupa, kvalitetnog upravljanja vremenom i neverbalne komunikacije koje će pomoći učesnicima da usavrše ove veštine.

Kotizacija za učešće na Forumu iznosi 2.000 dinara. Za dosadašnje učesnike  – alumniste Studentskog privrednog foruma i  ostalih naših projekata obezbedili smo popust od 25% na cenu kotizacije (1500 umesto 2000 dinara). U troškove kotizacije za učešće na Forumu uračunati su: promotivni materijali za učesnike Foruma; troškovi hrane i pića za učesnike Foruma; troškovi koktela zatvaranja za učesnike foruma; troškovi izrade elektronske baze kontakata državnih institucija i privrednika za svakog učesnika; kao i troškovi izrade sertifikata koje će učesnici dobiti na kraju Foruma.

Ukoliko te ova tema interesuje zato sto želis da pokreneš svoj posao i ostvariš svoje ideje, ili te pak interesuje privredna scena Srbije i uticaj raznih faktora na nju, ovo je prilika da saznas sve što te interesuje! Ne oklevaj da svoje znanje proširiš i veštine upotpuniš.

Četvrti Studentski privredni forum, očekuje baš tebe!

Zainteresovani se mogu prijaviti putem LINKA:

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: