Studenti pobedili Marfija

Proteklog vikenda uspešno je održan projekat „Znanjem protiv Marfija“.

Kako je ovo već peta godina za redom da FON-ov centar za razvoj karijere organizuje ovaj projekat, Marfi nije uspeo da im pomrsi račune, pa je ove godine   zabeležen rekordan broj prijava. Studenti svih fakulteta Univerziteta u Beogradu želeli su da slušaju one koji su već iskusni u javnom nastupu, Slavka Beleslina, Mirjanu Bearu, Viktora Savića i Vladimira Trifunovića.

Prvi dan seminara, pred punom konferencijskom salom u zgradi opštine Stari grad, otvorio je Slavko Beleslin.

„Uvek pazite na ugled kulisa ispred kojih stojite“, savetovao je učesnike semnara Beleslin.

Nizala su se zanmljiva predavanja, a najdinamičnija je bila panel diskusija, koju je vodio Luka Matić sa Play radija. Panelisti su bili Bojan Perić, profesorka Tamara Vlastelica Bakić, Boris Teodosijević, Jelena Cice i Katarina Mirković.

Diskusija je okupila vrhunske stručnjake iz oblasti javnog prezentovanja koji su raspravljali na temu „Marfi u javnom nastupu“.

Drugog dana seminara organizovane su radionice na Fakultetu organizacionih nauka. Studenti su mogli praktično da primene sve ono o čemu su slušali prethodnog dana. Pod organizacionom palicom Nataše Malinović i Dragoljuba Matića, mladi ljudi su krenuli u direktnu borbu sa Marfijem. Saznali su kako ih drugi vide i kako da samopouzdanjem žive svoje snove, a mogli u nastupima i da primene preporuku Mirjane Beare, koja im je poručila:

„Koncentrišite se na to što znate i što želite da kažete, ne šta će drugi da misle.“

Sve one koje je Marfi eliminisao već u prvom krugu i koji nisu dobili priliku da slušaju predavanja i učestvuju u radionicama, pozivamo da se prijave sledeće godine, jer smo dokazali da je Marfi pobediv!

Želimo da se zahvalimo sponzorima: Grand Kafa Red Bull, Chips way, Cineplexx Srbija, Laguna, TS Stork Group, КоКолачић, Omiljena Pekara, Black n Easy, GdeIzaci.com koji su pomogli i uveličali ovaj projekat, kao i GO Stari grad koja nam je ustupila prostor.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: