Studenti FON-a pobednici regionalnog L’Oréal Brandstorm-a, obezbedili plasman na svetsko finale

Studenti FON-a pobedom na regionalnom finalu L'Oréal Brandstorm u rešavanju studije slučaja obezbedili plasman se na svetsko finale u Parizu.

Studenti Fakulteta organizacionih nauka Ana Jaćimović, Bogdan Radenković i Aleksandra Džinčić, koji su činili tim The Charmers, pod mentorstvom prof. dr Vesne Damnjanović, pobedili su na regionalnom finalu takmičenja L’Oréal Brandstorm koje se održalo 28. marta u Zagrebu. Studenti su svojim inovativnim  rešenjem predstavili kako bi izgledao L’oreal Professionel salon budućnosti i pobedili preostalih devet timova iz Hrvatske i Srbije, čime su se plasirali na svetsko finale takmičenja L’Oréal Brandstorm, koje će se održati 17. maja ove godine u Parizu.

Sa već 26 godina dugom tradicijom, nagradnim fondom od 30.000 eura i učesnicima iz 60 zemalja sveta, L’Oréal Brandstorm je jedno on najvećih svetskih studentskih takmičenja.

 Timu The Charmers, koji će u finalu u Parizu predstavljati region Adria-Balkan, želimo puno sreće i ujedno im čestitamo na rezulatu koji su ostvarili!

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: