Serbia Youth Speak Forum

Youth Speak Forum ima za cilj da okupi ljude različitog porekla, stepena obrazovanja i kompetencija kako bi oni na jednom mestu mogli da razmenjuju ideje, mišljenja i iskustva i pronalaze rešenja koja će kroz novu perspektivu pružiti akcione korake za stvaranje boljeg društva oko nas.

Lideri iz sveta biznisa su pozvani da podele sa delegatima znanje i iskustvo na definisanu temu foruma. Forum otvaramo kratkim i inspirativnim pričama naših govornika. Ovaj deo foruma ima za cilj da inspiriše delegate i da energiju za nastavak dana.

Partnerske organizacije se povezuju sa delegatima kroz deljenje iskustava, mišljenja i njihovih perspektiva o datim temama foruma. Kroz radionice, razgovore i prostore u toku agende koji su namenjeni za generisanje novih ideja mladi imaju priliku da razumeju šta je trenutno aktuelno u biznis svetu i na koji način oni mogu biti deo toga.

Za delegate kreiramo poseban prostor gde im pružamo mogućnost da generišu ideje, pitaju i daju mišljena na teme koje se budu obrađivale na forumu. Težimo tome da ovaj prostor ostavimo dovoljno otvorenim da svi učesnici mogu da izraze sebe kroz ovaj deo agende.

Youth Speak Forum u Srbiji održaće se u novembru 2015. godine u 4 grada i to u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu.

Prijave na https://docs.google.com/forms/d/1LU_EVJ4k9B1e9FtFAhyMdG7hAKjl3en92wg_-e2qcIM/viewform?c=0&w=1&fbzx=-9118091858135005067

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: