Sajam stipendija u oktobru na Univerzitetu u Beogradu

Univerzitet u Beogradu organizovaće SAJAM STIPENDIJA u zgradi Rektorata 5. i 6. oktobra 2016.godine.

Organizacijom ove manifestacije imamo želju da podignemo nivo informisanosti studenata o mogućnostima nastavka studija u Srbiji i inostranstvu, uslovima koje bi trebalo da ispunjavaju da bi uspešno upisali željene studije, veštinama koje su im potrebne prilikom prijave, značaju proaktivnog stava, pravovremene informisanosti, celoživotnog učenja i mobilnosti. Pored državnih institucija, fondova i nevladinih organizacija, na sajmu učestvuju i kompanije, ambasade i ustanove koje dodeljuju stipendije studentima za studiranje i usavršavanje u zemlji i inostranstvu. Ove godine sajam će trajati dva dana.

Prvog dana, 5.oktobra biće realizovan uvodni deo programa od 11 do 15 časova u Svečanoj sali Rektorata. Nakon svečanog otvaranja, publici će se predstaviti jedan broj institucija koji će kroz kraća predavanja upoznati publiku sa mogućnostima za mobilnost i stipendiranje studenata, nastavnika i istraživača Univerziteta u Beogradu, mogućnostima za karijerno informisanje i savetovanje po pitanju nastavka studija i tehnikama polaganja međunarodno priznatih ispita stranih jezika.

Drugog dana, u četvrtak, 6.oktobra od 10 do 16 časova, biće organizovan izlagački deo sajma u dvorištu Kapetan Mišinog zdanja i prateći program u Svečanoj sali gde će učesnici sajma moći da predstave svoje programe i daju savete i smernice studentima.

U toku je prijavljivanje učesnika-izlagača i studenata-volontera i sve dodatne informacije nalaze se na stranici:   http://www.razvojkarijere.bg.ac.rs/sajam-stipendija-2016

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: