Pronađi savršenu karijeru za sebe!

Career Days projekat, koji već dvadeset dve godine organizuje lokalna kancelarijaAIESEC na Ekonomskom fakultetu, nastoji da pruži podršku mladima na njihovom putu ka karijeri o kojoj sanjaju. Poznat kao najstariji nacionalni sajam edukacija, praksi i poslova "Career Days 2016" održaće se 15. i 16. marta u hotelu "Crowne Plaza" na Novom Beogradu.

Posetioci će imati priliku da se druže i upoznaju sa načinom poslovanja naših dugogodišnjih učesnika: Delhaize Serbia, Mercator S, Gebrüder Weiss, Sberbank, E&Y, Strabag, KPMG, Heineken, Metro Cash&Carry, Deloitte, Heineken, Mol Serbia, PwC i TMF. Pored navedenih kompanija, ove godine na sajmu će nam se pridružiti i AirSerbia, Image Z, Tehnomanija, Procter & Gamble,NLB banka, Sitel SBA i Leovit.

Prošle godine, preko 2500 mladih je došlo u kontakt sa top menadžerima ljudskih resursa, saznalo kakve profile traže kompanije učesnice, kao i koje su slobodne pozicije trenutno na raspolaganju. CVjevi koje su studenti ostavili u bazi CVjeva, su kompanijama bili na raspolaganju narednih godinu dana. Sama baza ostavlja prostora menadžerima da u svakom trenutku mogu da kontaktiraju kandidate za posao ili praksu. Svoje biografije kandidatimogu ostaviti na sledećem linku.

Ovogodišnja inovacija sajma jeste speed dating, koji omogućava posetiocima da učestvuju u intervjuu za posao, porazgovaraju sa potencijalnim poslodavcima ipokažu svoje kvalitete i želju za usavršavanjemčime uvećaju svoju šanse za dobijanje posla.

Pozivamo studente i diplomce da dodju na Career Days sajam 15. i 16. marta, i sa budućim poslodavcima porazgovaraju o različitim mogućnostima ličnog i profesionalnog razvoja.

AIESEC
AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u preko 125 zemalja sveta, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj. Za više informacija posetite sajt ili facebook stranicu.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: