Prisustvuj jubilarnom, desetom Case Study Show-u

Studentska organizacija ESTIEM LG Beograd deseti put zaredom organizuje projekat „Case Study Show“, koji će se održati na Fakultetu organizacionih nauka i u Narodnoj banci Srbije u periodu od 10. do 12. marta.

Case Study Show je manifestacija takmičarskog karaktera koja pruža idealnu priliku svim mladim, ambicioznim i motivisanim studentima da zakorače u svet realnog poslovanja i svoje znanje primene u praksi. Projekat pruža priliku studentima, svih fakulteta Univerziteta u Beogradu, da steknu praktična iskustva rešavanjem realnih poslovnih problema kompanija učesnica.

Studenti svih fakulteta mogu 10. i 11. marta posetiti Fakultet organizacionih nauka, gde će se održati Company Fair, mini “sajam zapošljavanja”, koji studentima pruža mogućnost da razgovaraju sa predstavnicima kompanija učesnica i ostave svoju biografiju radi mogućnosti poseta kompaniji, razgovora za posao ili potencijalnog zaposlenja.

Prva dva dana projekta održaće se na Fakultetu organizacionih nauka i rezervisana su za prezentacije Business Case-a, gde će takmičari, podeljeni u timove, prezentovati svoje rešenje prethodno zadatih studija slučaja od strane zlatnih partnera – Air Serbia, Mercator, Devana Technologies, Japan Tobacco International, Roche, Coca–Cola Hellenic i Mozzart,na srpskom i engleskom jeziku. Svoje rešenje prezentuju u prisustvu predstavnika kompanija, medija i ostalih studenata. Najbolje i najinovativnije timove očekuju vredne nagrade.

4

Paralelno sa Business Case-om, održaće se i Case Room, kroz koji će učesnici biti u prilici da na kreativan način reše kraći poslovni problem iz prakse srebrnih partneraOpel Srbija, Delhaize Serbia i Telekom Srbija, kao i svih zlatnih partnera. Učesnici u timovima od po tri člana imaju dva sata na raspolaganju za rešavanje mini studije slučaja, a nakon toga prezentuju svoja rešenja predstavnicima kompanija.

Treći dan projekta, održaće se u Narodnoj banci Srbije i biće namenjen za Speed Dating, koji pruža priliku svim zainteresovanim studentima da se kroz formu kratkih intervjua, predstave vodećim kompanijama na domaćem tržištu. Pored zlatnih i srebrnih partnera, učesnici će biti u prilici da se predstave i bronzanim partnerima – EY, Opticus, TeleSign.

Projekat okuplja oko sebe mlade ljude različitih veština i interesovanja, koji su spremni da zajedničkim snagama u timskom radu dođu do najboljeg rešenja.

Za više informacija možete posetiti zvaničan sajt www.estiem.org.rs ili nas kontaktirati putem mail-a jelena.milovic@estiem.org.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • ČETVRTAK 15.11. 15:00 POD DRVETOM komedija 85′ 350 dinara 16:45 JUŽNI VETAR krimi 125′ 350 dinara 19:00 ZASPANKA ZA VOJNIKE ratni 117′ 350 dinara 21:00 JUŽNI VETAR krimi 125′ 350 dinara PETAK 16.11. 15:00 POD DRVETOM... Pročitajte više »»
  • Hakaton će biti održan 15. decembra, prijave će trajati do 20. novembra i mogu se prijaviti svi srednjoškolci u timovima od po 3 do 4 člana. Projekat se sastoji iz dva dela. Prvi deo jesu radionice na kojima će srednjoškolci biti upoznati sa... Pročitajte više »»
  • Ovogodišnji festival održaće se 8. i 9. novembra u pozorištu Pinokio(Bulevar maršala Tolbuhina 1, Novi Beograd). Tokom dva festivalska dana publika će imati priliku da pogleda šest sjajnih predstava u izvođenju mladih umetnika. Prvi... Pročitajte više »»
  • Dvodnevnu rođendansku žurku u Beogradu zamislili su ovako: novembar: Mekano novembar: Tvrdo Beograđane i putnike namernike očekuju dva različita koncerta, dve različite set liste, ali jedno je sigurno: i Mekano i Tvrdo biće GLASNO! I naravno... Pročitajte više »»
  • Trci pod nazivom „Belgrade Night Mile“, koja će se po prvi put održati u Beogradu,pridružiće sestudenti Ekonomskog fakulteta. Osim zdravih navika,povod njihovog učešća na noćnoj trci, zakazanoj za petak, 2. novembar, od 22 časa je i... Pročitajte više »»