Prijavi se za studentsko takmičenje u rešavanju poslovnih problema „Ace the Case“

KPMG, društvo za konsalting i reviziju, organizuje petu godinu zaredom prestižno studentsko takmičenje u rešavanju poslovnih problema „Ace the Case“.

Takmičenje traje tri dana, od kojih prva dva dana studenti prisustvuju radionicama koje vode stručnjaci za reviziju i konsalting. Treći dan je samo takmičenje kada timovi dobiju poslovni problem i imaju nekoliko sati da urade analizu, ponude rešenje, pripreme i osmisle prezentaciju.

Takmičenje okuplja najbolje studente koji kroz rešavanje poslovnog slučaja pokazuju opšte znanje iz različitih oblasti kao što su ekonomija, finansije, menadžment, marketing, pravo, itd, ali i veštine poput analitičkih i prezentacionih.

Kroz rešavanje konkretnih poslovnih problema, učesnici će svoje teorijsko znanje nadograditi praktičnim i dodatno usavršiti veštine koje će im biti od koristi u daljoj karijeri. 

Takmičenje će biti održano od 21. do 23. marta u prostorijama KPMG-a u Beogradu. Studenti sa raznih fakulteta mogu prijaviti učešće do 15. februara slanjem svog CV-ja i motivacionog pisma na engleskom jeziku.

Posetite sajt www.kpmg.com/rs/ATC i prijavite se!

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: