Prijavi se za Ace the Case takmičenje

Rešite poslovne probleme u Beogradu i predstavljajte Srbiju u Dubaiju!

KPMG u Srbiji treći put organizuje “Ace the Case“, takmičenje gde studenti rešavaju poslovne probleme primenjujući svoje teorijsko znanje i analitički način razmišljanja. Studentima se pruža mogućnost da steknu praktično znanje i veštine koje će im koristiti u daljoj karijeri. Posetite www.kpmg.com/rs/atc i prijavite se na konkurs!

Takmičenje se održava 26. i 27. novembra 2015. godine u Beogradu.Prvi deo čini obuka gde KPMG stručnjaci pokazuju kako se rešavaju poslovni problemi i kako ih izložiti i prezentovati na najbolji način. Zatim dobijate poslovni slučaj gde je potrebno primeniti znanje izekonomije, finansija i menadžmentakaoi strateškorazmišljanje.

Pobednički tim predstavlja Srbiju na međunarodnom takmičenju KICC u aprilu 2016. godine u Dubaiju! Tamo će imati priliku da pokažu svoje kvalitete i odmere snagu sa studentima iz celog sveta.

Rok za slanje prijava je 6. novembar. Ukolikoste student završnegodineosnovnihili master studija,pripremite svoj CV i motivaciono pismo na engleskom jeziku i prijavite se.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: