Prijave za Mlade lidere

U utorak, 12. oktobra 2015. godine otvoren je online konkurs za 4. generaciju Mladih lidera. Svi zainteresovani apsolventi i diplomci sa različitih fakulteta mogu se prijaviti na adresi mladilideri.rs

Mladi lideri je program Delta Holdinga koji zapošljava mlade ekonomiste, tehnologe, inženjere a koji su bez prethodnog radnog iskustva. Nakon procesa selekcije, najbolji kandidati će imati priliku da učestvuju u jednogodišnjem plaćenom programu u različitim sektorima Delta Holdinga. Na ovaj način učesnici programa će imati mogućnost da upoznaju praktičnu stranu biznisa uz mentorstvo iskusnih menadžera i u saradnji sa vodećim svetskim kompanijama i brendovima.

Tokom 2014. godine u programu Mladi lideri učestvovali su i stipendisti Fonda za mlade talente a petoro stipendista je dobilo mogućnost stručnog i profesionalnog usavršavanja kroz ovaj projekat.

Izabrani kandidati u programu Mladi lideri započeće svoj angažman 25. januara 2016. godine a tokom ili po završetku programa najboljim kandidatima biće ponuđen stalni posao u kompaniji.

Svi zainteresovani kandidati se mogu prijaviti najkasnije do ponedeljka, 26. oktobra 2015. godine na adresi mladilideri.rs a stipednisti Fonda pored online prijave na navedenom sajtu neophodno je da svoju biografiju proslede na mejl adresu: vladimir.javor@mos.gov.rs

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: