Preduzetništvo za studente

Akademija modernog menadžmenta održaće se od 1. do 4. decembra u opštini Vračar i Privrednoj komori Srbije, a sastoji se od edukativnog i takmičarskog dela za investiciju od 100.000 dinara.

Academy of Modern Management je seminar o preduzetništvu, koji se održava od 1. do 9. decembra u opštini Vračar i Privrednoj komori Srbije, pod pokroviteljstvom organizacije ESTIEM LG Beograd, sa Fakulteta organizacionih nauka.

Seminar se ove godine, tradicionalno, održava šesti put i nastoji da mladim i ambicioznim ljudima pomogne da dostignu svoje ciljeve i osnuju sopstevni biznis. Svi učesnici će imati priliku da od 1. do 4. decembra prisustvuju predavanjima i radionicama iz raznih oblasti marketinga, finansija, odnosa sa javnošću. Takođe, učesnici će imati priliku da upoznaju investitore, da popričaju sa njima i na taj način im iznesu njihovu ideju. Investitori su spremni da podrže ideju za koju vide da je dobar poslovni poduhvat.

Ovaj seminar nije samo edukativnog karaktera, već i tamičarskog, gde će svaki učesnik imati priliku da poslednjeg dana projekta, 9. decembra, prezentuje svoju ideju i kreiran biznis plan, kako bi potencijalno osvojio 100.000 dinara kao podsticaj da taj plan i ostvari. Kako bi učesnici što bolje kreirali biznis plan, za njih će biti organizovane konsultacije sa stučnjacima, na kojima mogu da pitaju sve što im nije jasno iz oblasti preduzetništva.

Nakon prezentacija svih učesnika, odžaće se koktel na kojem će učesnici moći međusobno da se konsultuju, razmene ideje, ali i ostvare kontakt sa potencijalnim investitorima, i tako bili korak bliže ka realizaciji biznis plana.

Prijave su otvorene za studente svih fakulteta do 22. novembra. Selekcija se vrši po vremenskom kriterijumu, dok se ne popune sva mesta.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: