Pozivamo vas na sajam volontiranja

Želiš da doprineseš rešenju nekog problema u svom okruženju? Pronađi pravu priliku na Sajmu volontiranja!

Pozivaju se građani da dođu na Sajam volontiranja 22. i 23. maja i upoznaju 30 izuzetnih organizacija kojima mogu da pomognu da urade nešto dobro za svoje okruženje, a istovremeno steknu nova znanja i iskustva. Sajam volontiranja održava se u petak i subotu od 12 do 18 časova na platou ispred Filozofskog fakulteta.

Tokom ova dva dana trideset organizacija, ustanova, festivala i socijalnih preduzeća predstaviće svoje zanimljive i značajne programe koji ne bi mogli da se ostvare bez vas – volontera.

Iskoristite priliku da se upoznate sa radom ovih organizacija i pronađete tim sa kojim ćete zajedno učiniti nešto dobro za vaše okruženje. Volontiranje je prava prilika da se steknu nova znanja i iskustva koja mogu biti ključna za razvoj vaše karijere. Volontiranje razvija ono najplemenitije u čoveku i afirmiše vrednosti koje su osnova civilnog društva. Sajam volontiranja pruža priliku svakom da postane deo pozitivnih promena u društvu i uradi nešto na šta će biti uvek ponosan.

Volontiranje nam omogućuje da naučimo nešto novo, isprobamo svoje sposobnosti, upoznamo ljude sličnih interesa i uverenja, učinimo svoju zajednicu prijatnijom za život i kreativno provedemo slobodno vreme.

Sajam volontiranja deo je projekta ,,Volontiraj’’ koji realizuje Smart kolektiv u partnerstvu sa Regionalnim volonterskim centrom Pančevo, a uz podršku Ambasade SAD u Beogradu. Projekat ima za cilj da promoviše volonterizam u Srbiji i da građanima ponudi konkretne prilike za volontiranje, a organizacijama kojima su potrebni volonteri – priliku da predstave svoj rad građanima i dođu do volontera.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: