Poziv za portret Studenjaka!

Dom kulture „Studentski grad“ poziva sve bivše i sadašnje stanare Studentskog grada da učestvuju u kreiranju izložbe Portret Studenjaka, koja će biti otvorena u oktobru 2016. u DKSG.

Svi oni koji imaju u svojim albumima fotografije Studentskog grada i života u njemu, bez obzira na deceniju u kojoj su nastale mogu da dođu u DKSG ili da pošalju fotografije na mejl adresu: portretstudenjaka@gmail.com.

Dodatne informacije mogu se dobiti putem mejla ili na broj: 011/2691-442.

Rok za slanje fotografija je 30. septembar.

plakat-ps

Publika će na izložbi imati priliku da kroz stare fotografije sazna kako je nekada izgledao Studentski grad, njegovi stanari i društveni život. A kako danas izgleda Studenjak videće se, između ostalog, iz vizure savremenika i polaznika radionice Izvan okvira koju u Domu kulture vodi istoričarka umetnosti i fotografkinja Marija Konjikušić.

Izložbu će pratiti katalog i veb-sajt, na kome će se naći i fotografije studenata koji sada žive u Studentskom gradu. Studenti iz Studenjaka koji žele da pošalju fotografije na razmatranje moći će to da urade preko svojih Facebook profila dodavanjem fotografije u Facebook grupu Portret Studenjaka.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: