Počinju prijave za Telenor Forum mladih 2016

Digitalizacija za mir: putovanje od Osla preko Bangkoka do Nobelovog centra za mir.

Telenor poziva mlade da se prijave na konkurs za učešće na Telenor Forumu mladih, koji se organizuje u saradnji Telenor grupe i Nobelovog centra za mir. Forum će se održati pod sloganom „Digitalizacija za mir“.

Studenti i diplomci, od 20 do 28 godina, koji veruju da digitalna rešenja mogu da doprinesu rešavanju društvenih izazova, mogu da se prijave za učešće putem sajta https://www.telenor.com/youthforum/, najkasnije do 15. juna.  Nakon izbora užeg kruga kandidata, o finalnom izboru delegata iz Srbije odlučiće Telenorov žiri.

Dvoje delegata učestvovaće na Forumu mladih, gde će se okupiti mladi društveni lideri iz 13 zemalja u kojima Telenor posluje. Forum počinje skupom u Oslu u nedelji svečanosti povodom dodele Nobelove nagrade za mir, u decembru, a delegati će se ponovo okupiti u Bangkoku, 2017. godine. Mladi će tokom godine u virtuelnim timovima raditi na rešenjima za koja veruju da mogu da odgovore na neko društveno pitanje. Takođe, sarađivaće s Nobelovim centrom za mir na pripremi digitalne izložbe koja će predstaviti njihov rad, a koja će biti otvorena na jesen 2017. godine.

Telenor-Youth-Forum-2016-1024x979

Telenor Forum mladih organizuje se četvrtu godinu zaredom. Reč je o jednogodišnjem programu, čiji je cilj globalno angažovanje u prevazilaženju društvenih izazova uz doprinos digitalnih tehnologija.

Više o Telenor Forumu mladih i načinu prijavljivanja možete pronaći na sajtu http://www.telenor.rs/sr/O-Telenoru/Telenor-u-Srbiji/Telenor-Forum-mladih-2016/

Prijavite se ovde.

Izvor: Telenor

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: