Otvaranje Istraživačko-razvojnog centra i Svečana akademija povodom proslave Dana Fakulteta organizacionih nauka

U petak, 04. novembra 2016. godine u 13 sati na Fakultetu organizacionih nauka biće otvoren Istraživačko-razvojni centar Fakulteta. Istog dana sa početkom u 14 sati počeće Svečana akademija povodom proslave Dana Fakulteta.

Otvaranju Istraživačko-razvojnog centra i Svečanoj akademiji prisustvovaće predstavnici Vlade Republike Srbije, ministarstava, akademske zajednice, predstavnici partnerskih institucija Fakulteta iz korporativnog sektora i najbolji studenti, koji će ovom priliko biti nagrađeni.

Osnivanjem Istraživačko-razvojnog centra (IRC) kreiran je ambijent na Fakultetu za razvoj savremenih praktičnih znanja i veština studenata kroz edukaciju i istraživačko-razvojne projekte kreirane u saradnji sa partnerskim organizacijama. Aktivnosti IRC-a biće usmerene i na razvoj preduzetniče kulture kroz stvaranje uslova za podršku razvoju studentskih poslovnih ideja i pokretanje startapa.

Fakultet organizacionih nauka (FON), u sastavu Univerziteta u Beogradu, je jedan od najsavremenije organizovanih fakulteta u regionu. U uslovima intenzivnih promena, FON je postao vodeća i referentna nastavno-naučna institucija u oblasti informacionih sistema i tehnologija, menadžmenta i organizacije. Sa tradicijom dugompreko 40 godina FON danas upisuje preko 5000 studenata na 19 studijskih programa na osnovnim, master, specijalističkim i doktorskim studijama. FON pripada grupaciji tehničkih fakulteta Univerziteta u Beogradu.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: