Otvara se konkurs za Coke Summership 2016

Coca-Cola Hellenic Srbija četvrti put za redom organizuje jedinstveni program prakse koji mladima pruža priliku za uspešan početak poslovne karijere kroz rad sa mentorima, edukaciju, treninge i upoznavanje funkcionisanja velikog poslovnog sistema.

Mogućnost da se prijave za program Coke Summership 2016 koji organizuje Coca-Cola Hellenic Srbija imaju svi studenti treće i četvrte godine, apsolventi, diplomci (koji su studije završili u prethodne dve godine), kao i polaznici master studija akreditovanih univerziteta u Srbiji. Svi zainteresovani studenti koji žele da povećaju sebi šanse za zaposlenje, steknu dodatna znanja i provedu zanimljivo leto, mogu se prijaviti do 6. maja na sajtuwww.cokesummership.com. Prijavu će pratiti period selekcije kandidata, a odabrani studenti će pohađati Coke Summership program tokom jula i avgusta.

Coke-Summership-za-studente-i-diplomce

Potvrdu o završenoj praksi dobijaju svi studenti koji završe program, ali i ulaze u bazu za potencijalne zaposlene kompanije Coca-Cola Hellenic Srbija.

U programu je do sada učestvovalo više od 100 polaznika u tri generacije, a njih 30 je nakon prakse dobilo posao u kompaniji.

Tokom šestonedeljnog programa, studenti na nedeljnom nivou iskustvo stiču kroz četiri dana rada na konkretnom projektu sa mentorom i jedan dan interaktivnih predavanja. Veštine u upravljanju projektima, veštine prezentovanja, liderske sposobnosti, poslovna komunikacija i efikasno upravljanje vremenom, samo su neke od oblasti u kojima se polaznici Coke Summership programa dodatno usavršavaju. Kompanija tokom programa organizuje i jedinstvena predavanja u kojima su predavači top menadžeri kompanije, ali i stručnjaci iz poslovnih organizacija sa kojima kompanija sarađuje.

Izvor: www.novaenergija.net

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: