Održan prvi Work&Travel vašar

U ponedeljak, 29. februara održan je prvi Work and Travel Vašar u Mikser House-u, pod pokroviteljstvoma gencije Student Adventures.

Predavači, vlasnik i generalni menadžer agencije Student Adventures, zajedno sa gostima osnivačima najvećeg Work and Travel portala, održali su tribinu pred oko 250 studenata. Tribina je obilovala korisnim savetima, necenzurisanim izjavama predavača, bitnim informacijama i tuđim iskustvima o ovom programu. Takođe, studenti su dobili priliku i da postave pitanja predavačima i dobiju tačne odgovore i smernice oko svih nedoumica koje su imali.

Pored odziva, o samoj zainteresovanosti studenata o ovom programu i tribini, svedoči i veliki broj pitanja koji su uputili predavačima, kao i njihova želja za interakcijom i potreba za raznoraznim savetima. Nakon završetka tribine, zadovoljna ekipa je zajedno sa svim posetiocima uživala u ostatku večeri u fenomenalnim izvedbama sjajnog Gitarinet Groove System benda.

Ovaj događaj je definitivno bio najava jedne lude životne avanture koja očekuje sve one koji su se odlučili da ovog leta budu deo Work and Travel programa. Nakon uspešnog završetka prvog Work and Travel Vašara sigurni smo da će se ova tradicija nastaviti i narednih godina.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: