Novogodišnji bowling kup za studente

Okupite kolege i odmerite snage na bowling stazi ove zime jer vas u subotu, 26. decembra u kuglani Žabac očekuje prvi novogodišnji bowling kup za studente.

Univerzitetski sportski savez Beograda, Bowling arena Žabac, portali Sportindeks i Studentski život pozivaju vas da nam se pridružite na prvom bowling kupu za studente. Bowling nije bez razloga proglašen za jedan od najpopularnijih društvenih sportova koji je osvojio milione kuglaša širom sveta. Staza za kuglanje postaće više od mesta na kojem se takmičimo, ovo je mesto gde ćemo se odlično provesti u društvu prijatelja, jačati timski duh, ali i ostvariti neka nova zanimljiva poznanstva.

Želimo da što više sportova uključimo u kalendar dešavanja studentskog sporta i da se mnogo više studenata uključi u sportska nadmetanja. Bowling, jedna od svetski najpoznatijih razbibriga i zanimacija savršen je spoj zabave i sporta i u njemu ravnopravno mogu da se takmiče i momci i devojke. Zato vas ovog puta pozivamo da se oprobate u ovom sportu i otkrijete svoje skrivene potencijale. Mi ćemo se takmičiti sa vama!

U subotu, 26. decembra, vidimo se na studentskom novogodišnjem kupu za studente, studentkinje, asistente, profesore i sve ostale koji žele da se oprobaju (ili takmiče) u ovom neverovatnom sportu. Kotizacija za učešće na kupu je 300 din.

Ukoliko želite da se prijavite pošaljite podatke na mail info@sportindeks.rs, u cc je potrebno staviti portalstudentskizivot@gmail.com sa naslovom Prijava za bowling kup za studente.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: