Nagrađeni najbolji esejisti

Nagrade najboljim esejistima konkursa "Biznis ideja-moja karijera" dodeljene su 30. septembra na Fakultetu na primenjeni menadžment, ekonomiju i finansije.

Ovaj projekat Instituta za pravo i finansije i Fakulteta za primenjeni menadžment, ekonomiju i finansije pokrenut je sa namerom da podstakne stvaranje preduzetničkog duha mladih u cilju samozapošljavanja, kao i razvijanja svesti koja je neophodna za razvoj društva i stvaranja ekonomije znanja. Konkurs je trajao od 1. do 18. septembra a pravo učešća su imali svi svršeni srednjoškolci, kao i studenti različitih obrazovnih profila.

Organizatori konkursa su obezbedili stipendije i članarine u vrednosti od 5.000 evra za najbolje radove, a nagrade su uručili profesor Fakulteta doc. dr Tatjana Janovac i direktor Instituta Vuk Mirčetić.

Prvu nagradu i besplatnu godinu studija na Fakultetu za primenjeni menadžment, ekonomiju i finansije osvojila je Jelena Jeremić. Drugu nagradu i školarinu u iznosu od 1.100 evra za sve godine studija osvojila je Jelena Stanković. Treću nagradu i školarinu u iznosu od 1.200 evra za sve godine studija dobila je Milica Simić.

Svi nagrađeni su od Instituta za pravo i finansije dobili i vaučere za učešće na Akademiji poslovnih kompetencija, kao i besplatne članarine u Institutu za pravo i finansije.

Organizatori su istakli da su učesnici pokazali inovativne načine biznis razmišljanja i da će im nagrade biti stimulans za dalje uspehe u radu, kao i to da će „Biznis ideja-moja karijera“ postati tradicija.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: