Nagrađeni najbolji esejisti

Nagrade najboljim esejistima konkursa "Biznis ideja-moja karijera" dodeljene su 30. septembra na Fakultetu na primenjeni menadžment, ekonomiju i finansije.

Ovaj projekat Instituta za pravo i finansije i Fakulteta za primenjeni menadžment, ekonomiju i finansije pokrenut je sa namerom da podstakne stvaranje preduzetničkog duha mladih u cilju samozapošljavanja, kao i razvijanja svesti koja je neophodna za razvoj društva i stvaranja ekonomije znanja. Konkurs je trajao od 1. do 18. septembra a pravo učešća su imali svi svršeni srednjoškolci, kao i studenti različitih obrazovnih profila.

Organizatori konkursa su obezbedili stipendije i članarine u vrednosti od 5.000 evra za najbolje radove, a nagrade su uručili profesor Fakulteta doc. dr Tatjana Janovac i direktor Instituta Vuk Mirčetić.

Prvu nagradu i besplatnu godinu studija na Fakultetu za primenjeni menadžment, ekonomiju i finansije osvojila je Jelena Jeremić. Drugu nagradu i školarinu u iznosu od 1.100 evra za sve godine studija osvojila je Jelena Stanković. Treću nagradu i školarinu u iznosu od 1.200 evra za sve godine studija dobila je Milica Simić.

Svi nagrađeni su od Instituta za pravo i finansije dobili i vaučere za učešće na Akademiji poslovnih kompetencija, kao i besplatne članarine u Institutu za pravo i finansije.

Organizatori su istakli da su učesnici pokazali inovativne načine biznis razmišljanja i da će im nagrade biti stimulans za dalje uspehe u radu, kao i to da će „Biznis ideja-moja karijera“ postati tradicija.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • Dočekajte Novu godinu u društvu kolega sa beogradskih univerziteta. Žurka se organizuje u klubu ALCHEMIST, Đušina 5. Klub se nalazi pored studentske menze u Đušinoj, u blizini Rudarsko-geološkog fakulteta i ulice 27. marta. Klub je... Pročitajte više »»
  • Ulaz na žurku je potpuno besplatan, a jedini uslov je da ste vi ili vaš prijatelj (eng. mate) vlasnik bilo kog modela Huawei pametnog telefona – Mate, P ili Y serije, bez obzira da li je u pitanju Lite ili flagship model. Huawei je nedavno... Pročitajte više »»
  • KAL je urbani romski bend iz predgrađa Beograda. Muzički stil koji je ovaj bend kreirao zapadni kritičari su nazvali Rock’n’Roma i to svakako najbolje oslikava njihovu muziku. Od 2006. godine, kada su otpočeli svoju karijeru, do sada, u... Pročitajte više »»
  • Izložbom u Studiju 28 sineasti Nikola Đurić, Ivko Šešić i Sava Trifković, evocirali su sećanje na IF STAF, festival koji je Akademski kino klub pokrenuo krajem šezdesetih. Umetnički duo Doplgenger (Boško Prostran i Isidora... Pročitajte više »»
  • ČETVRTAK 13.12. 16:45 SPAJDERMEN – NOVI SVET 3D animirani 117′ 450 dinara 18:45 KRALJ PETAR I drama 125′ 350 dinara 21:00 AKVAMEN 3D akcija 143′ 450 dinara PETAK 14.12. 16:45 SPAJDERMEN – NOVI SVET 3D animirani... Pročitajte više »»