Nacionalna geografija nagradila studente

Izloženi su radovi studenata VŠLPU o očuvanju naše planete. Od ukupnog broja radova žiri je odabrao najbolje, koji će biti prezentovani na izložbi tokom Mikser festivala (8-12. jun).

U saradnji s magazinom Nacionalna geografija, Visoka škola likovnih i primenjenih umetnosti održala je 8. juna u Karađorđevoj 40 izložbu radova na temu „Planeta je moj dom“.

Izloženi su radovi studenata VŠLPU o očuvanju naše planete. Od ukupnog broja radova žiri je odabrao najbolje, koji će biti prezentovani na izložbi tokom Mikser festivala (8-12. jun).

Za najbolji rad na konkursu nagrađen je Nikola Timotijević, koji je na poklon dobio NG džep i jednogodišnju pretplatu.

Posebno priznanje dobio je i Luka Stefanović od glavnog urednika NG Igora Rila, koji mu je uručio NG ranac.

Pogledajte galeriju: www.nationalgeographic.rs

Izvor: www.kurir.rs/National Geographic

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • Ovogodišnji festival održaće se 8. i 9. novembra u pozorištu Pinokio(Bulevar maršala Tolbuhina 1, Novi Beograd). Tokom dva festivalska dana publika će imati priliku da pogleda šest sjajnih predstava u izvođenju mladih umetnika. Prvi... Pročitajte više »»
  • Dvodnevnu rođendansku žurku u Beogradu zamislili su ovako: novembar: Mekano novembar: Tvrdo Beograđane i putnike namernike očekuju dva različita koncerta, dve različite set liste, ali jedno je sigurno: i Mekano i Tvrdo biće GLASNO! I naravno... Pročitajte više »»
  • Trci pod nazivom „Belgrade Night Mile“, koja će se po prvi put održati u Beogradu,pridružiće sestudenti Ekonomskog fakulteta. Osim zdravih navika,povod njihovog učešća na noćnoj trci, zakazanoj za petak, 2. novembar, od 22 časa je i... Pročitajte više »»
  • ČETVRTAK 08.11. 16:45 JUŽNI VETAR krimi 125′ 350 dinara 19:00 ZASPANKA ZA VOJNIKE ratni 117′ 350 dinara 21:00 JUŽNI VETAR krimi 125′ 350 dinara PETAK 09.11. 16:45 JUŽNI VETAR krimi 125′ 350 dinara 19:00 ZASPANKA ZA... Pročitajte više »»
  • Centar za edukaciju i društvenu emancipaciju, četvrti put po redu organizuje Studentski privredni forum. Forum će biti realizovan 26. i 27. oktobra 2018. godine na Fakultetu političkih nauka, Jove Ilića 165 u Beogradu. SPF će i ovo godine u... Pročitajte više »»