Mozzart obukao rukometni tim ETFa

Pred početak studentske lige Beogradskog univerziteta kompanija Mozzart je u okviru društveno odgovorne akcije “Novi dresovi za nove šampione” obradovala je rukometni tim sportskog društva Električar sa nove dve garniture dresova.

Ekipa Električara sastavljen od brucoša, asistenata, ali i studenata starijih godina postoji već punih 16 godina. Atmosfera koja vlada u ovogodišnjem sastavu je zaista zarazna i ako uspeju da je prenesu i na teren, nesumnjivo ih očekuju dobri rezultati.  Kapiten Milan Knežević nam je preneo svoja očekivanja.

Naš prvenstveni cilj za ovu sezonu je da se plasiramo u vrh tabele studenske univerzitetske lige. Na taj način bismo ušli u plej-of i borili se za medalju i jedno od prva tri mesta. Na osnovu toga bi, kao što je bio slučaj i prethodne godine sa golmanom Kornjom Mitanovskim, neki od naših najuspešnijih igrača igrali za reprezentaciju Univerziteta.  Očekivanja su nam velika i za Elektrijadu 2018. gde težimo osvajanju prvog mesta među 18 ekipa iz regiona. Veoma smo zahvalni kompaniji Mozzart na opremanju tima novom sportskom opremom. Lepo je znati da postoje društveno odgovorne kompanije koje brinu o studenstskom sportu. Nama će nova oprema biti podstrek za još bolje rezultate. –

Mozzartova akcija „Novi dresovi za nove šampione“ pokrenuta je u cilju popularizacije sporta u lokalnim zajednicama. Novom sportskom opremom kompanija Mozzart podržava uglavnom neprofitna, niskoprofitna sportska udruženja i klubove kojima znači bilo kakva pomoć. Do sada je sportska oprema obezbeđena za više od 50 klubova. Na ovaj način nastojimo da se zahvalimo i zajednici i sportu, koji nam je doneo toliko radosti, ali i da pošaljemo poruku i pozovemo ostale kompanije da se na svoj način uključe u razvoj šampiona na svakom polju.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: