Majkrosoft razvojni centar u Srbiji u potrazi za mladim talentima iz Niša

U ponedeljak 7. marta 2016. počinje JOB FAIR INTERNSHIP, dvodnevni sajam poslova i stručnih praksi, u organizaciji udruženjastudenata BEST-Niš, i pod pokroviteljstvom Majkrosoft razvojnog centra u Srbiji.Sajam se organizuje osmi put za redom i održava se na Elektronskom fakultetu Univerziteta u Nišu.

JobFairInternship je namenjen primarno studentima, diplomcima i postdiplomcima, sa ciljem da im se olakša put do željenog posla, prakse ili stručnog usavršavanja, kao i da se povežu sa kompanijama koje će na ovaj način dobiti mlad, motivisan i pre svega, stručan kadar.

Kao generalni pokrovitelj Sajma, Majkrosoft razvojni centar u Srbiji želi da upozna i zainteresuje što veći broj mladih, talentovanih, ljudi iz Niša i okoline, sa izuzetno kvalitetnim mogućnostima prakse i zaposlenja koje nudi.

Majkrosoft razvojni centar u Srbiji želi posebno da istakne da iako najveći broj zaposlenih u Centru čine diplomirani inženjeri elektronike i diplomirani matematičari –svi koji vole programiranje mogu da se prijave za posao ili praksu. Isto tako ne postoji ni ograničenje koje se odnosi na godinu studija, jer se već nakon prvog semestra može dobiti praksa, ili čak posao.

Pored detaljnih informacija o tome šta Razvojni centar nudi i kakav profil mladih talenata traži, 7. marta na štandu Majkrosoft razvojnog centra biće organizovana i veoma korisna simulacija intervjua,koja će omogućiti zainteresovanim studentima da vide i lično prođu kroz deo selekcionog procesa – intervjua za pozicije u Majkrosoft razvojnom centru u Srbiji.

Predstavnici Microsoft razvojnog centra u Srbiji pozivaju sve studente iz Niša koji vole programiranje, i žele da se upoznaju sa mogućnostima karijere u oblasti savremenih informaciono-komunikacionih tehnologija, da dođu na JOB FAIR INTERNSHIP sajam poslova i stručnih praksi 7. i 8. marta, u prostorijama Elektronskog fakulteta u Nišu.

Poziv za zaposlenje i praksu u Majkrosoft razvojnom centru u Srbiji otvoren je tokom cele godine, a svi zainteresovani više informacija mogu dobiti na linku http://www.microsoft.com/serbia/mdcs/jobs.aspx, ili putem maila mdcsinfo@microsoft.com

Više detalja o JobFairInternship 2016 sajmu u Nišu možete potražiti na http://jobfairnis.rs/new/projekat/o-job-fair-u/

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: