Level up with FONapp!

Zanimaju te mobilne aplikacije? Želiš da se upoznaš sa osnovnim konceptima razvoja na iOS i Android platformi? Onda je FONapp pravi projekat za tebe!

FON-ov centar za razvoj karijere u saradnji sa Katedrom za elektronsko poslovanje, i Mozzart-om drugu godinu za redom realizuje projekat pod nazivom FONapp na Fakultetu organizacionih nauka.

FONapp se održava 14. i 15. maja i namenjen je studentima Beogradskog univerziteta. Seminar će se održati 14. maja i obuhvata radionice i panel diskusiju vezane za jednu od najtraženijih tema iz oblasti informacionih tehnologija – kreiranje i razvoj, sličnosti i razlike mobilnih aplikacija na Android i iOS platformama.

coverfonapp

Radionice će održati profesori sa Katedre za elektronsko poslovanje kao i IT stručnjak iz kompanije Mozzart, a u panel diskusiji učestvovaće predstavnici kompanije enginee.rs i profesori elab-a; u prostorijama i računarskim centrima Fakulteta organizacionih nauka. Centralna tema biće „Android vs. iOS“.

FONapp će imati i humanitarni karakter. 15. maja u prostorijama Beer Pong bara, održaće se takmičenje u najpopularnijoj igri sa pivom na svetu – Beer Pongu, a sva sredstva prikupljena na taj način biće donirana humanitarnoj fondaciji „Budi human“.

11138591_851597518210235_3559127821567608433_n

Prijave su otvorene i traju do 12. maja do 16h.

Broj mesta je ograničen, zato požuri i prijavi se OVDE, i dođi da zajedno naučimo nešto novo ali i zabavimo se i budemo humani!

Za više informacija pratite sajt http://fonovcentar.rs/Projekti/FonApp, kao i zvaničnu Facebook stranicu projekta FONapp.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: