Freedom Art Festival u Pančevu

Voliš muziku, fotografiju, film? Razmišljaš o letnjoj avanturi, novim poznanstvima, kvalitetnom druženju? Želiš da naučiš kako se vodi blog i pišu reportaže?

logo3Ako je tvoj odgovor na ova pitanja potvrdan ti si idealan volonter/ka za letnji volonterski kamp na Freedom art festivalu.

Regionalni volontersi centar Pančevo te poziva na prvi letnji volonterski kamp koji se organizuje u Pančevu. Freedom art festival slavi slobodu umetničkog stvaranja i slobodu izražavanja, i sastoji se iz muzičkog, filmskog i edukativnog dela. Više o festivalu: link. Fesitval de posetiti 50 volontera iz Berlina i cele Evrope.

Učesnici volonterskog kampa učestvovade u realizaciji festivala i ispratide ga kroz objektiv – pravedi fotografije i snimajudi kratke video reportaže i pisanu reč – pišudi blogove sa lica mesta.

Tokom dve nedelje trajanja kampa učesnici de pored novih poznanstava i novih znanja iz oblasti fotografije i novinarstva, imati priliku da bliže upoznaju grad Pančevo, njegovu zanimljivu istoriju i dinamičnu kulturnu scenu, učestvuju u kreativnim radionicama i ekološkim akcijama. Za učesnike kampa bide organizovana i jednodnevna ekskurzija do belocrkvanskih jezera i jednodnevna poseta gradskom bazenu.

Učesnici de biti smešteni u zgradi Streljacke družine “Pančevo 1813” nastale u devetanastom veku, koju su tokom proteklih sto godina posetile važne istorijske ličnosti kao sto su knez Aleksandar Karađorđevid i austrijski car Franc Jozef I, koja se nalazi u neposrednoj blizini Narodne bašte, najvede i najlepše zelene oaze u Pančevu. Učesnici de uređivati streljanu, i svakoga dana sami pripremati hranu koju de obezbediti organizator kampa.

Da biste obezbedili svoje učesde na kampu potrebno je da se prijavite na slededem linku. Učesde na kampu je besplatno. Letnji volonterski kamp u Pančevu jedan je od 30 kampova koji se organiziju u Srbiji ove godine u okviru projekta “Mladi su zakon” podržanog od strane Ministarstva omladine i sporta.

Kamp – FREEDOM ART FESTIVAL, Pančevo – pdf.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas putem mail-a office@rvc.rs.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: